Horoscop Azi

Ce influență are piatra lunii asupra destinului!

În viața fiecăruia dintre noi sunt multe lucruri care au o mare influență asupra destinului său, printre care și piatra lunii. Odată ce veți afla care este piatra lunii dumnevoastră, folosiți-o ca talisman…

Pentru a vă întări relația cu persoana iubită, purtați ametist

Specialiștii susțin că celor născuți în ianuarie li se potrivește cel mai bine granatul, asociat cu dragostea, folositor acestora întrucât le reduce stresul și anxietatea.

Ametistul, una dintre cele mai frumoase pietre care există le dă tărie de caracter, pace sufletească, întărindu-le totodată relația cu persoana iubită celor născuți în luna februarie.

Cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale de a vindeca stomacul, acvamarinul este piatra persoanelor născute în luna martie, care le asigură succesul în dragoste.

Rubinul, simbolul iubirii pasionale

Pentru a avea curaj, cei născuți în aprilie trebuie să poarte mereu un talisman cu diamant, iar dacă ați văzut lumina zilei în mai, smaraldul vă va pune în evidență și vă va face mai înțelepți.

Perlelele sunt atribuite celor născuți în august, iar rubinul, simbolul iubirii pasionale, aduce armonie în relația celor născuți în iulie.

Olivina aduce protecție celor din august, iar safirul îi protejează pe cei născuți în septembrie.

Opalul și turmalina li se potrivește perfect celor născuți în octombrie, în vreme ce topazul și citrinul le dă înțelepciune celor care-și sărbătoresc ziua de naștere în noiembrie.

Pentru a scăpa de energiile negative, cei născuți în decembrie trebuie să poarte turcoaz.