Horoscop Azi

De ce Leii sunt cei mai atractivi din tot zodiacul!

Dintre toate zodiile existente, Leii au ceva deosebit. Cuceritori din fire și extrem de atractivi, aceștia sunt atât de șarmanți încât nimeni nu le poate rezista. Iată care sunt cele mai imporante calități ale acestora.

Cei mai transparenți

Potrivit astrologilor, o mare calitate de care dau dovadă Leii este aceea că sunt foarte cinstiți dar și cei mai transparenți nativi ai zodiacului.

Aceștia nu au nicio problemă în a-și exprima sentimentele și dorințele și sunt extrem de puține momentele în care aleg să mintă. Și asta pentru că se simt atât de puternici încât sunt convinși că pot obține totul în viață muncind cât pot de mult.

Chiar dacă le place foarte mult să flirteze cu doamnele și domnișoarele, atunci când se îndrăgostesc, deși pare greu de crezut, Leii sunt loiali în mariaj și sunt considerați parteneri de cursă lungă. Și asta pentru că nu veți vedea niciodată un Leu să nu se căsătorească decât din dragoste.

Deși le plac foarte mult banii, Leii sunt extrem de generoși, iar câteodată chiar depășesc limita. Sunt încântați să dăruiască mult celor din jur, dar nu prea știu la rândul lor să primească cadouri.

Extrem de atenți dar și protectori sunt mai ales bărbații din zodia Leului, care ar face orice ca soției sau copiilor să nu le lipsească niciodată nimic. Și asta pentru că nimic nu e mai important pentru ei ca familia.

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine.

Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați. Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

Nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și profesori, inspirându-i permanent pe studenți/elevi și molipsindu-i de entuziasm.

Pot sǎ se ocupe cu succes de arte, strǎlucind cu puterea Soarelui și având din plin, carismǎ și magnetism. Dacǎ este în atenția publicului, Leul este foarte fericit.

Scena a fost inventatǎ parcǎ pentru acesti nativi și vor face cunoștințǎ cu ea într-un fel sau altul. Se înțelege cǎ pot fi excelenți actori , fiind ajutați și de teatralismul lor impresionant.Se descurca de asemenea de minune, ca oameni de televiziune, artisti, decoratori, designeri, bijutieri.

Au nevoie de profesii care sǎ le permitǎ sǎ fie creativi, sǎ aibǎ libertate de mișcare și posibilitatea de a se exprima nelimitat. Ca subalterni , sunt destul de incomozi.

Leii sunt cei mai sǎnǎtoși nativi din tot zodiacul. Au o vitalitate de invidiat și o poftǎ de viațǎ molipsitoare. Sunt puternici și pare sǎ nu-i atingǎ nicio boalǎ. Singura situație în care Leii devin vulnerabili, este aceea când nu obțin adorația doritǎ într-o relație sentimentalǎ. Atunci ei se pot chiar îmbolnǎvi fizic.

Așadar, acești nativi trebuie sǎ se vindece emoțional, ori de câte ori au vreo problemǎ de sǎnǎtate. Emoțiile lor le determinǎ starea de sǎnǎtate.

Au nevoie de Calciu și Magneziu pentru buna funcționare a inimii și sistemului circulator. Conezima Q10 le este de asemenea beneficǎ , pentru cǎ le fortificǎ inima.

Leii sunt de regulǎ generoși (și așteaptǎ sǎ li se rǎspundǎ cu aceeași monedǎ), loiali și au o anume noblețe sufleteascǎ. Le place sǎ fie îndrǎgostiți și le place teatralismul oferit de dragoste. Se poate spune cǎ sunt îndrǎgostiți de dragoste.

Vor sǎ fie adorați și oferǎ același lucru în schimb. Poate fi destul de greu sǎ câștigi inima unui Leu, dar odatǎ ce ai reușit, poți fi sigur cǎ ai lângǎ tine un om cu care poți merge pânǎ în pânzele albe, un om care te va susține neobosit și îți va fi fidel pânǎ la capǎt.

Partenerul unui Leu nu trebuie sǎ uite sǎ-l aprecieze necontenit pe acesta, sǎ-i facǎ daruri și complimente. Altfel, dacǎ Leul nu se simte valorizat, va suferi foarte mult și în definitiv, va pleca sau se va înstrǎina.

Leii par sǎ se fi nǎscut pentru dragoste. Pentru a iubi și a fi iubiți. Cu teatralismul lor specific, entuziasmul de neegalat, generozitatea și bucuria de viațǎ, Leii se aventureazǎ foarte repede într-o relație, chiar dacǎ este nepotrivitǎ.

Intrǎ foarte repede în jocul flirtului și pot fi cuceriți destul de ușor, cu condiția sǎ fie flatați, admirați și impresionați (prin vestimentație, cuvinte bine alese și rafinament).

Ca sǎ pǎstrezi un Leu, e nevoie de foarte mult devotament, dedicație și generozitate. Pentru cǎ vor sǎ fie adorați, lǎudați și surprinși cu cadouri (cu cât mai scumpe, cu atât mai bine).

Dacǎ ai câștigat inima unui Leu, poti conta pe el nemijlocit. În schimb, evitǎ sǎ-l jignești și sǎ-I rǎnești amorul propriu, mai ales în public. Nu va înghiți asta!