Horoscop Azi

Zodiile obsedate de control. Evita-le, daca vrei sa ai o viata linistita

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care sunt zodiile obsedate de control.Cum se manifesta zodiile obsedate de control?
Leul
Leii nu uita niciodata ca sunt regii junglei si au mereu grija sa le reaminteasca si celorlalti acest lucru si, in special, oamenilor care incearca sa le stea in cale. Aici e pericolul mare. La locul de munca Leu este mereu sef. Ori sunt liderii echipei, ori se afla la conducerea firmei. In viata privata, ei trebuie sa aiba mereu ultimul cuvant. Le place sa li se ceara sfatul in diverse situatii, mai exact sa li se asculte sfaturile. Leu e mai bland daca stam sa ne gandim ca el nu cere sa te controleze, sa spuna nu faci nimic decat daca iti da o aprobare. Atunci e drastic. Dar daca zice eu ti-am dat un sfat, te-am ajutat cu ceva. Daca vrei sa tii cont de el, e bine, ma bucur. Daca nu tii cont de el, sa nu-mi stai in drum, ca atunci schimbam foaia. Deci te-a pus in tema.
Scorpionul
Din cauza geloziei sale, Scorpionul tinde sa fie obsedat de control. Nu se lasa influentat de oamenii din jurul sau pentru ca nu vrea sa-i lase pe altii sa-i controleze viata. Si daca doriti sa va casatoriti cu un Scorpion, va atentionez ca trebuie sa-i acceptati crizele de gelozie si sa luati fiecare decizie de comun acord. Si atunci linistea in cuplu e asigurata. Nu faceti nimic fara acordul lui, daca vreti sa aveti o casnicie linistita. Asta nu e un sfat rau, nu e un control. E foarte bine ca intr-un cuplu sa se asculte ambele pareri. Dar cand unul devine prea posesiv si incearca, pentru ca va incerca sa se impuna asa subtil. El nu vine drastic..faci asta si asta, ci vine cu 100 de argumente si pana la urma vrei, nu vrei, tot faci ca el. Scorpionul e mai diplomat, stie cum sa le invarta.

Pesti
Astia chiar sunt obsedati sa-i controleze pe cei din jurul lor, sa fiti siguri. In primul rand ca le place sa dea ordine mereu, sa fie sefii tuturor. Totusi fac acest lucru fara a se implica emotional, ca daca s-ar implica si emotional la un refuz cand el vrea sa controleze ti-ai gasit un dusman pe viata. Intotdeauna sa fii atent la rechin sau la stiuca din spate ca nu stii cand apare. Din pacate, sunt momente cand ajung sa ii manipuleze pe cei din jurul lor doar pentru a-si atinge scopurile. Cand vine vorba de relatiile amoroase, vor in permanenta sa isi domine partenerul. Asta e conditia lor.

Fecioara
Feciorele vor sa controleze tot timpul. De ce? Pentru ca sunt convinse ca au mereu dreptate, ca ideile lor sunt perfecte. De cele mai multe ori iau decizii gresite, insa nimeni nu le atrage atentia si nici ei nu spun: am gresit aici, te rog sa ma ierti. Daca faci imprudenta sa-i atragi atentia unei Fecioare ai gresit. Fecioarele se vor enerva daca vei face asta, iar ulterior vor porni dispute aprinse cu tine. Niciodata nu reusesc sa-si pastreze calmul. Sunt foarte colerice.

Balanta
Iar Balantele care iubesc echilibrul, atunci cand simt ca cineva le-ar putea strica echilibrul, confortul, starea de bine preiau controlul. Te-ai amestecat in viata unei Balante? Incerci sa il scoti din starea lui, de multe ori de imponderabilitate, ca sunt aerieni, sa-i scoti dintr-o stare de bine pentru el, atunci sa stii ca actioneaza. Din fericire, se spune ca Balantele vor sa fie stapane pe propria viata si nu pe viata altora. De aceea sunt innebunite, la fel ca si Fecioara, dupa curatenie ori planificare. Cand cineva vine sa-i strice ordinea pe care el si-a prestabilit-o, chiar daca e o dezordine totala, devine exploziv. Are o gura mare, face un scandal, dar nu vrea ca cineva sa intre, sa-i strice asa-zisa stare de confort. Balanta are ordine si o planificare bine stabilite intr-o dezordine si intr-un haos extraordinar. Sfatul e sa le evitati daca nu aveti neaparat ceva de impartit sau lasati-l cu ale lui.