Horoscop Azi

TABELUL BANILOR LA ROMÂNI | CÂT DE BOGAT O SĂ FII, DE FAPT, ÎN FUNCȚIE DE ZIUA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Se spune că ”banii nu aduc fericirea”, dar mulți oameni și-ar dori un statut financiar bun. Ei bine, chiar dacă pe moment nu stai foarte bine la acest capitol, în viitor lucrurile se pot schimba. Află, cât de bogat o să fii, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Se pare că este ”scris în stele” dacă vom fi sau nu bogați, în funcție de ziua in care am venit pe lume. Data nașterii joacă un rol important în destinul nostru. Dragoste, carieră și bani… toate sunt legate de momentul în care ne-am născut. În funcție de această zi, oamenii își pot calcula cifra avuției, aflând în acest fel ce statut financiar vor avea.

Cum arată tabelul banilor la români, în funcție de data de naștere

Numerologii au explicat ce înseamnă, de fapt, cifra avuției, care îți arată cât de bogat vei fi. Ei bine, calculul este unul simplu. Trebuie adunate toate cifrele din data de naștere, iar la răspunsul final se adaugă 1. În cazul în care rezultatul este peste 9, de exemplu 10 sau 11, cifrele din aceste numere mai trebuie adunate încă o dată.

Spre exemplu, dacă data nașterii este 29, trebuie să făcută adunarea 2+9, iar rezultatul este numărul 11. În acest caz se mai adună încă o dată – 1+1=2. Ulterior, se v mai adăuga 1 pentru a afla cifra avuției. În acest caz, ea este 6.

În funcție de acest principiu folosit de numerologi  am  calculat cifra avuției pentru fiecare dată de naștere în parte. Mai jos, regăsiți tabelul complet și puteți afla ce statut financiar veți avea, în funcție de ziua în care ați venit pe lume.

„Ne întrebăm de ce unii au bani și de ce alții nu au. Indiferent de toată teoria feng-shui, unii sunt născuți să fie bogați sau să aibă bani sau să știe să-i administreze. Iar alții sunt născuți ori să se mulțumească cu puțin ori cu această stare de sărăcie, cu multă muncă și totuși să fie săraci.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici pentru Fanatik.