Horoscop Azi

Camelia Patrascanu, horoscop pana la final de august 2023.Taurii isi schimba viitorul, Racii au protectie Divina, Leii castiga bani

Horoscop pana la final de august 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, pentru Fanatik.ro, previziunile astrale pentru ultimele zile de vara.

Ce aduce opozitia Marte-Neptun
Marte in Fecioara acum e bland si trebuie sa fim atenti cum ne folosim energia. Opozitia cu Neptun ne atrage atentia asupra faptului ca putem crea consecinte nemasurabile. O indiscretie produsa poate crea mari prejudicii.

Opozitia ne indeamna sa fim atenti la aspectele morale si spirituale ale faptelor noastre. Vom intelege, cumva, ca ceea ce se intampla acum are legatura cu un tablou mult mai mare, ca poate traim ecoul unor lucruri care se inlantuiesc, generate de noi sau de altii.

Opozitia aceasta vine in continuarea opozitiei Mercur-Saturn. In tot cazul, trebuie sa fim atenti mai ales in lucrul nostru, in relatiile noastre profesionale, la sarcinile pe care ni le-am luat. Trebuie sa fim atenti la determinare, corectitudine, destoinicie. E o axa a toxicitatii, de aceea Marte in Fecioara investigheaza daca mediul in care lucram ne sprijina sau ne fura energia.

BERBEC
Este o opozitie care are impact asupra sanatatii. Pentru Berbeci, opozitia poate aduce blandete si iertare, in relatiile profesionale, in relatiile de lucru. Pot aprecia valoarea unui om pe care nu il mai au, care a plecat, s-a distantat de ei. Sa fie atenti la efectele muncii lor.

TAUR
Taurii au opozitia Marte-Neptun legata de activitatile lor curente, tot ce gandesc, actioneaza, fac, produc. Pot schimba, cumva, viitorul prin solutiile pe care le au. Unii pot fi implicati prin activitatile sociale, mai ales daca imbunatatesc ceva, inventeaza ceva. Isi dau seama ca au un impact mare si analizeaza efectele acestui impact. Apoi, poate fi vorba de faptul ca sprijina niste persoane care au un drum in fata.

GEMENI
Pentru Gemeni, opozitia Marte-Neptun vorbeste despre prudenta. Sa nu isi asume sarcini sau functii care pot fi obositoare. Multi sunt preocupati mai mult de viata privata. Pot lasa deoparte alte activitati profesionale pentru confort si pentru viata privata. Multi se intreaba care e locul lor si care e caminul lor. Se poate declansa un dor de intimitate cu adevarat.

RAC
Racii au parte de protectie divina, mai ales cei care calatoresc. Protectia divina vine si pentru cei care schimba vorbe, vorbe rostite, acte. Intuitia lor e importanta, cantaresc mai bine un gest. Au o intuitie de ultim moment, clarifica, avertizeaza, ajuta, lamureste, indruma corect lucrurile.

LEU
Leii sunt vizati in zona banilor. Castiga bani din mai multe surse. Cheltuirea unor bani poate acoperi niste gauri nu ale lor, ale altora. Daca ofera un ajutor material, trebuie sa clarifice scopurile. Poate e mai bine sa dea o undita decat un peste. Unele activitati, prin care pierd, pot fi intrerupte printr-o decizie curajoasa.

FECIOARA
Fecioarele il au pe Marte in semnul lor zodiacal si aceasta prezenta le da aplomb, energie, vitalitate, dinamica. Au gesturi mai rapide, au inspiratie, actioneaza mult mai aplicat. Opozitia cu Neptun le atrage atentia ca felul in care se poarta in acest moment poate sa ii contrarieze pe cei din jur, care comenteaza, care vad distorsionat lucrurile.

BALANTA
Balantele sunt preocupate de sanatate si pot face multe lucruri bune pentru ele. Elimina lucrurile toxice din comportamentul lor. Pot taia din radacina un viciu nesanatos, un consum nesanatos. Profesional, Marte le poate descoperi jocuri ascunse, intentii necinstite, neglijente, pericole, capcane.

SCORPION
Scorpionilor li se atrage atentia ca oamenii au exigente. Au sansa sa aiba impact in mediul in care trebuie sa faca noi cunostinte. Aud ca se vorbeste de ei, deci sunt interesati de aspectele publice, de imaginea lor. Marte e indicatorul faptului ca oamenii au exigente si ei afla daca in mintea lor sunt eligibili, buni pentru a fi considerati prieteni. Opozitia ii ajuta sa-si regleze pasul, sa nu disoneze prea mult cu anturajul in care se afla.

SAGETATOR
Pentru Sagetatori, opozitia Marte-Neptun provoaca multe reflectii legate de functie, munca si responsabilitati. Parca nu prea ar mai avea chef de sarcini, de munca. Isi dau seama care sunt daunele pe care responsabilitatile mari le provoaca in viata lor. Au nevoie de tihna si confort. Au de negociat ce sarcini abandoneaza, cate isi mai asuma.

CAPRICORN
Capricornii investigheaza pe cineva in legatura cu planurile de viitor si descopera ca persoana e cam poeta, viseaza, nu stie in ce se baga. Analizeaza riguros oamenii si actiunile lor. Pot deranja prin ceea ce spun, dar sunt foarte realisti.

VARSATOR
Varsatorii au opozitia Marte-Neptun in legatura cu cheltuirea banului. Se gandesc cum e mai corect: sa dea mai mult sau mai putin? E o tema morala pe care si-o propun in legatura cu daruirea in generala, nu doar a banilor. Isi mai pun si intrebarea daca merita ceea ce primesc, daca persoana care le ofera o face cu indreptatire sau ca sa ii cumpere.

PESTI
Pentru Pesti, fenomenul astrologic vine cu indemnul de a fi mai constienti de valoarea lor. Trebuie sa isi arate talentele si darurile, inzestrarile. Neptun ii poate face rusinosi, caci le e teama sa nu greseasca precum altadata. Marte ii face mai indrazneti, le si promite succesul daca se mobilizeaza si trec peste trac. Asta nu inseamna ca trebuie sa blufeze, dar nici sa se lase inhibati de stangaciile lor trecute.