Horoscop Azi

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 6-12 septembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 6-12 septembrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 6-12 septembrie 2021. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido : Totul in viata vine in cicluri. Recunoscand acest lucru si urmandu-le, vei avea succes rapid si eficient. Ar trebui sa iti aliniezi stilul de viata dupa sezoane, onorandu-le adevarul. Nu te teme de vremurile provocatoare, sa stii ca atunci cand ceva este mai greu, va deveni mai usor in viitor. Totul are si o parte opusa. Provocarile te vor conduce spre recompense la fel de mari si bune.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Sowulo : Aceasta runa te indeamna acum sa iti sintetizezi contradictiile pe care le experimentezi in relatiile cu oamenii sau in afacerea ta. Daca reusesti, te vei simti increzator si cu existenta plina de sens. Circumstantele iti sunt favorabile, cauta-ti adevarata intergritate. Dar invata si cand e timpul sa te retragi. Un razboinic adevarat e capabil nu doar sa lupte si sa castige dar si sa se retraga inainte ca o situatie dificila sa il sece de puteri.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – THURISAZ. Semnificatie POARTA DE IESIRE. Aceasta runa indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Cu toate acestea, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a pasi pe ea, pentru a privi drumul care se intinde in fata ta de aici in continuare.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa te sfatuieste sa fii sensibil si intelept ca sa iti asculti intuitia. Daca exista orice neobisnuit pentru tine, fii foarte atent la acest aspect. Daca cineva vrea sa iti dea un sfat, asculta-l. lumea din jur iti va raspunde la o intrebare. Poate ca o fraza ocazionala citita undeva accidental este purtatoarea unui mesaj pentru tine. Asteapta semnul divin si incearca sa il intelegi.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata – Dagaz : Dagaz este runa transformarii. Noi zori de zi. O revelatie. O schimbare majora de directie. Prosperitate si implinire. Un final de succes al unei etape. Noul a inceput, intunericul este in urma ta. Pentru ca tarile nordice au nopti si ierni lungi, ele asociaza ziua cu lumina si viata. Dagaz reprezinta insasi esenta luminii naturale a zilei si puterea soarelui. Este punctul cel mai inalt al ciclului dintre lumina si intuneric al zilei, deci este asociata cu lumina divina a spiritualitatii. Cand apare Dagaz, anunta stralucire, progres, dezvoltare, crestere si schimbare fundamentala.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Runa etalata – Fehu : Indiferent care este situatia la care te gandesti, aceasta runa cu fata in jos te anunta ca pot aparea unele dificultati sau greutati in relatiile curente sau viitoare din cauza abordarii neclare si nerealiste. Poti fi confuz din moment ce ai viziuni idealiste ce nu au legatura cu realitatea. Daca vezi ca ceva nu functioneaza, schimba si ajusteaza abordarea si viziunea.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Runa etalata – INGUZ : Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta dupa similaritati si un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi si un semnal pentru o noua cale, o noua relatie, chiar si o noua viata. Runa Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune si de nesiguranta. Totusi, este necesar sa fertilizezi solul pentru ca aceasta eliberare sa se produca. Tine-ti picioarele pe pamant si stai departe de orice influente de nedorit. Este un bun moment sa finalizezi orice proiect stagnant din viata ta.

ETALARE RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa etalata – Jera: Jera inseamna schimbarea, in sens pozitiv. Aceasta schimbare nu este temporara, ci una permanenta datorata muncii asidue. Poate ca urmeaza o pensionare, o preioada sabatica sau o vacanta binemeritata. Totul se intampla pentru ca tu sa te bucuri de rezultatele muncii tale. Aceasta runa mai poate transmite mesajul ca trebuie sa depui eforturi mai mari pentru a finalize un anumit proiect, insa la final recompensa va fi pe masura efortului depus.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa etalata – Kenaz: Kenaz este runa focului, caldurii, luminii, iluminarii si cunoasterii. Ea lumineaza calea, imprastie umbrele adanci ale ignorantei. Kenaz ajuta oamenii sa vada cu real discernamant. Ea sugereaza ca este nevoie sa actionezi dupa ce intelegi ceva. O lumina in intuneric simbolizeaza iluminare spirituala. Ea reprezinta placerea calda a focului de acasa, implicand o buna sanatate. Kenaz este usa care duce din intuneric in lumina. In egala masura, atrage atentia asupra unor surse de caldura, lumina sau pericol fizic.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Runa etalata – MANNAZ : Runa Mannaz se refera la omenire si interactiunea ta cu oamenii in general. In aceasta extragere, runa este intoarsa, ceea ce sugereaza o stare de separare intre tine si oameni in general sau anumiti oameni din viata ta. Exista o lipsa de armonie in interactiunea ta cu altii, fie ca nu accepti cum este societatea fie ca societatea nu accepta ceva la tine. Alternativ, aceasta runa poate sugera si separarea de natura dar si abilitatea ta de a te ridica deasupra acestei separari. Depaseste o bariera mentala si deschide-te spre natura si oameni, de unde iti vine implinirea.