Horoscop Azi

Horoscop cu Neti Sandu. Incepe o perioada grozava pentru acesti nativi. Astrele anunta reusite financiare

Horoscop 7 august 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Vi se face o oferta de job si o sa treceti cu brio de un interviu, va gasiti ceva nou si incitant de facut, ca sa mai urcati o treapta pe scara sociala.

E cineva tanar care va da tarcoale si o sa apreciati vibe-ul persoanei, ca nu agreati monotonia.

Aveti o energie de zile mari si o sa va implicati in tot felul de actitivati care sa va adauge un plus de prestigiu.

TAUR
Poate va mai luati lucruri noi prin casa, inlocuiti piesele uzate le luati copiilor ce le trebuie pentru scoala, laptop, tableta, telefon, carti, caiete, ca sa nu lipseasca nimic.

Poate faceti o programare la medic sa vedeti cum stati la capitolul sanatate, sa nu va treziti cu surprize neplacute.

Vi se aduc laude pentru ce ati muncit si o sa va dati osteneala sa mentineti stacheta sus, sa fiti in top.

GEMENI
Se poate sa va indragostiti de cineva care exact ce va doreati, dar numai daca nu sunteti sub legamant de casatorie. Per total o stare buna tuturor.

Se poate sa primiti o confirmare de la o institutie, de la vreun angajator ca vi s-a dat OK-ul sa incepeti ceva.

V-ati propus sa incepeti un business cu care sa dati lovitura in afaceri c-ati tot incercat, dar ati intalnit obstacole.

RAC
Poate faceti aprovizionarea pentru casa, mai luati diverse lucruri pentru interiorul locuintei si or sa se cam duca economiile.

Se poate sa primiti noi responsabilitati de care sa fiti incantati ca urmeaza o promovare, o functie ceva de merit.

O sa fiti inconjurati de oameni care pun umarul la treburile pe care le-aveti de terminat si-o sa fie totul mult mai usor.

LEU
E o tevatura la voi, apar noi provocari care nu se vor incheia cu una, cu doua, dar o sa va descurcati frumos, ca aveti energie cat cuprinde.

E posibil sa va gasiti un sponsor care sa va finanteze un proiect in care-o sa investiti toata priceperea voastra.

O sa treceti in revista actele, sa nu fie vreunul expirat si sa va intoarca din drum la punctele de control, vedeti si cardurile.

FECIOARA
O sa le dati de capat unor chestiuni mai vechi si o sa atacati „in forta” proiectele care or sa va puna in valoare calitatile de necontestat.

O reusita in plan financiar si o sa va schimbati si voi linia vestimentara ca sa aveti o alta alura.

Se poate sa va lansati intr-o noua aventura profesionala si sa v-alegeti cu o suma consistenta, c-aveti nevoie sa va refaceti economiile.

BALANTA
E un suflu de prospetime la voi si o sa va puteti reinventa, ca vreti sa dati refresh relatiei si sa va bucurati de viata.

Poate va apucati de sport sau alegeti un hobby care sa va destinda, sa v-aduca un plus de optimism.

Sunteti prinsi cu multe treburi si o sa vreti sa le duceti pe toate la bun sfarsit ca sa puteti incepe proiecte noi.

SCORPION
Poate va pregatiti de musafiri, ca aveti lucruri importante de vorbit, poate trebuie sa luati si decizii, iar lucrurile or sa se deruleze in ritmul lor.

O sa va ia prin surprindere prezenta cuiva si o sa va dumiriti in privinta sentimentelor acestei persoane.

O sa va bucurati de un castig financiar si poate veti face unele achizitii mai indraznete, fie pentru casa, fie pentru voi.

SAGETATOR
Se poate sa intalniti pe cineva care sa-si doreasca o relatie pentru ca vede compatibilitatea dintre voi si sa vi se para si voua ca e cea mai potrivita persoana.

Se va gasi o forma de recompensa pentru voi, pentru ce ati muncit in ultima vreme si o sa fie stimulativ pe mai departe.

Voi o sa dati dovada de curaj si o sa atacati un proiect care sa v-aduca recunoasterea publica, sa straluciti.

CAPRICORN
Noutati, care sa va tina in priza, sa va starneasca sa scoateti la iveala resursele latente, ca sa va depasiti conditia, sa excelati.

Va interesati de studii, de examene, pot fi niste echivalari, probe eliminatorii si o sa trebuiasca sa pregatiti si banii.

Poate faceti rezervare la un hotel pentru weekend sa va duceti cu familia si cu prietenii sa va deconectati, la aer curat.

VARSATOR
Se poate sa va duceti abia acum intr-o statiune turistica la care ati fi vrut sa ajungeti anul trecut sau acum o luna, poate, si o sa fie reconfortant.

Se poate sa va scoata cineva la cafea, sa va faca si un cadou si sa va invite si la sfarsit de saptamana la o portie de relax.

O sansa de bani din colaborari si o sa incheiati un contract, ca sa incepeti altul, sa va asigurati un flux financiar.

PESTI
O sa stati la masa negocierilor sa luati punct cu punct conditiile contractuale ca sa le discutati inainte de a lua o decizie, sa nu va lasati furati de peisaj.

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie si mai armonioasa, sa dati deoparte toate neintelegerile, sa fiti fericiti.

Se poate sa-i acordati o parte mai consistenta din timpul liber partenerului de cuplu, sa dati refresh relatiei.