Horoscop Azi

Mihai Voropchievici a facut anuntul. Zodiile care au parte de schimbari majore pana la sfarsitul anului 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a spus la Antena 3, care sunt zodiile care vor trece prin schimbari major in 2022. Afla daca si tu te afli pe lista astrelor.

1. Taur
Zodia Taur va fi cea mai afectata de schimbare. Taurii vor fi nevoiti sa renunte la toate rutinele lor plictisitoare, acestia vor avea parte de provocari. Cand vine vorba de iubire, pentru Tauri, anul acesta este mobilizator. Pasiunea si energia pe care o au, dar pe care o pun doar in favoarea muncii, trebuie distribuita si in alte zone.

Taurii isi cauta marea dragoste, dar depun un efort maxim.

Anul acesta se gandesc ca vor primi si recompensele aferente. Cautarile lor vor fi incununate de succes. Pentru nativii nascuti in intervalul 26-28 aprilie si 4-6 mai, anul 2022 este un an foarte important pentru toate parteneriatele, dar si pentru toate afacerile. Taurii trebuie sa se orienteze sa munceasca in cooperare cu un grup solid de sustinere. Munca solida le va aduce beneficii pe toate planurile.

Zodiile de pamant nu stiu sa-si acorde timp pentru munca, dar si pentru distractie. Acum distractia va fi la cote inalte, mai ales ca este un an 6, un an al dragostei, al relatiilor, al intemeierii unui camin.

2. Leu
Pentru nativii zodiei Leu, anul 2022 este intelegere si realizare. Acestia trebuie sa inteleaga unde sunt de fapt, ce vor sa faca si daca au inteles care este menirea lor.

Leii fac primii pasi pentru a implini ceea ce considerau ei ca le este necesar, dar s-ar putea sa aiba parte si de cateva situatii mai dificile de gestionat. De la finalul lunii iunie pana in octombrie, vor traversa faza cea mai productiva pentru dezvoltarea personala, pentru a avea mai multa energie si determinare ca oricand. Aceasta va fi o perioada de mobilizare totala si de incarcare a bateriilor.

Planetele care traverseaza doua zodii foarte importante cu efect asupra Leilor sunt Racul si Fecioara. Influenta foarte buna asupra lor se manifesta extraordinar. Oportunitatile ar fi determinare maxima din an, sa faceti pana la final de iunie, tot ceea ce v-ati propus.

Veti avea multa energie, in general, si dupa acea perioada.

Cei nascuti in perioada 11-17 august, vor fi intr-o faza majora de crestere spirituala, materiala, in toate domeniile. La final de august, Leii isi vor putea culege roadele sau vor putea sa-si atinga un obiectiv.

3. Fecioara
Fecioarele trebuie sa inteleaga ca este timpul sa-si defineasca propria carare si sa nu-i mai dirijeze pe altii. Anul acesta este un an si de ruptura. Daca observi ca partenerul tau e cel care-ti pune frana, te trage inapoi, nu are rost sa continuati.

Sunt nativi ai zodiei Fecioara care vor deveni parinti. Pana in luna mai este nevoie sa manifesti totusi o anumita retinere, apoi pana in septembrie va urma o perioada de mare crestere pentru viata ta.

Nativii acestei zodii trebuie sa fie atenti si de dieta in perioada august- septembrie care se manifesta si prin dieta in dragoste, dar si prin dieta produselor alimentare.

Cele mai bune oportunitati apar pentru ca vei crede in tine si-ti vei imbunatati atitudinea general fata de viata ta, iar Jupiter iti va aduce foarte mari beneficii. Un noroc aditional va fi pregatit pentru tine in preajma mijlocului acestui an.

4.Capricorn
Anul 2022 este un an mare pentru nativii din Capricorn. Acestia se vor simti invincibili si nimic nu ii va speria. Atat in munca, cat si in dragoste, vor traversa drumul la care, in alta perioada, nici nu ar fi indraznit sa se gandeasca.

Totusi, ai putea simti o nesiguranta in primavara acestui an din pricina unei decizii pe care nu ai putut sa o iei in luna decembrie 2021. Lectiile importante de viata vor veni de la alti oameni, dar in perioada lunilor mai si august.

Capricornii si-ar putea asuma un angajament important, in luna februarie, ca sa-si seteze un obiectiv de atins pentru toata perioada acestui an. Din iulie pana in septembrie, nativii acestei zodii vor avea cea mai buna perioada.

5. Pesti
Pestii au schimbari pozitive la orizont. Acestia sunt foarte intuitivi si vor simti cand trebuie sa actioneze. Multe evenimente noi si neobisnuite apar intr-o perioada in care mai putin va asteptati. Mai apar si ceva limitari in luna iunie.

Vei primi iluminare si entuziasm prin noile cunostinte si o multime de oportunitati de la cineva de departe, o cunostinta, un prieten. Oportunitatile ar fi sa luati decizii comune de baza cu partenerul vostru intre luna august si septembrie.

Nativii acestei zodii trebuie sa fie autentici, onesti cu ei si sa urmeaze ideile unice pe care le au. Din februarie pana la finalul lui martie, Pestii vor avea multe planete benefice care vor asista la directiile pe care le vor lua in viata.

Cei nascuti in perioada 19- 27 februarie, isi vor vedea vietile cel mai mult impactate de schimbarile din acest an. Nativii Pesti pot face totul asa cum isi doresc, dar sa se gandeasca inainte de doua ori.