Horoscop Azi

RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Adevaruri dureroase de la pietrele mistice

RUNE pentru zodii. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

RUNE pentru zodii noiembrie 2021.

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna noiembrie 2021. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. RUNE pentru zodii noiembrie 2021. Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii noiembrie 2021 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru BERBEC
Perth (inversata)

Ceea ce se intampla poate fi perceput intr-o maniera subiectiva, insa trebuie sa retii ca trecutul este „mort”, iar viitorul nu s-a nascut inca. Prezentul este ceea ce conteaza. Nu te mai baza pe lucruri din trecut, caci ele nu mai functioneaza pentru tine. Renunta la credintele vechi, la modurile vechi de gandire care nu te mai reprezinta. Sa te intorci din nou si din nou la ele inseamna sa ramai pe loc in dezvoltarea ta. Este foarte important sa intelegi acest lucru si sa mergi inainte, chiar daca uneori te confrunti cu o stare de confuzie. Atunci cand o situatie nu te avantajeaza, spune-ti ca totul este temporar. La un moment dat ve veni si vremea ta sa fii pe val.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru TAUR
Uruz

O etapa din viata ta se incheie si o alta incepe. Exista o forta care aduce mereu schimbari. Aceasta putere a ta te face sa evoluezi. Te provoaca sa respingi credinte vechi, forme vechi de gandire si sa creeze o noua forma. Trecutul este deposit, intampina-ti viitorul. Orice schimbare apare iti este favorabila. Nu te teme ca pierzi controlul asupra evenimentelor. Ai puterea de a depasi orice obstacol. Nu te opune schimbarii, lucreaza pentru schimbare. In relatiile personale si profesionale pot aparea modificari, insa ai incredere ca totul este spre beneficiul tau.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru GEMENI
Odin

Poate ca soarta vrea sa te testeze sau poate ca va trebui sa inveti ceva privind inapoi la viata ta. Sau poate cineva intra in viata ta pentru a manifesta o legatura karmica. Invata sa cooperezi, indiferent ce se intampla. Cu cat de adaptezi mai usor, cu cat accepti mai repede ce ti-a pregatit soarta, cu atat va fi mai usor sa-ti inveti lectia. Nu incerca sa te opui fortelor karmice. Nu te poti impotrivi sortii. Fii pregatit, fii curajos!

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru GEMENI
Odin

Poate ca soarta vrea sa te testeze sau poate ca va trebui sa inveti ceva privind inapoi la viata ta. Sau poate cineva intra in viata ta pentru a manifesta o legatura karmica. Invata sa cooperezi, indiferent ce se intampla. Cu cat de adaptezi mai usor, cu cat accepti mai repede ce ti-a pregatit soarta, cu atat va fi mai usor sa-ti inveti lectia. Nu incerca sa te opui fortelor karmice. Nu te poti impotrivi sortii. Fii pregatit, fii curajos!

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru RAC
Laguz (inversata)

Poti simti ca nu mai poti. Te poti simti incordat. Dar nu incerca sa fortezi cand vezi ca ceva nu se poate realiza. Unele lucruri sunt menite sa se intample alta data, nu atunci cand ne dorim. Poti pierde energie incercand sa obtii ceva cu orice pret. Iar colapsul este iminent. Resursele nu sunt nelimitate. Nu sacrifica ce ai pentru o obsesie. Poate ca este mai prudent sa renunti la un obiectiv. Poate ca nu ai nevoie de acel ceva sau poate nu este acum momentul sa-l implinesti. Calmeaza-te, intreaba-te ce iti doresti cu adevarat si daca nu ar fi mai bine in unele momente sa-ti protejezi energia decat sa o risipesti in scopuri inutile.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru LEU
Raido (inversata)

Poate ca te astepti la neasteptat. Noul, schimbarea te pun la munca. Dar aceasta munca iti va deschide noi perspective promitatoare. Daca schimbarea are legatura cu relatiile de familie sau prietenie, atentie la capitolul comunicare. Fii pregatit de o mobilizare exemplara! Chiar daca te astepti la ceva bun, nu-ti inchipui ca vei fi servit pe platou de aur. Daca te cuprinde vreo stare de lenevie nu vei reusi nimic. Norocul este pentru cei muncitori.Mesaj rune noiembrie 2021 pentru FECIOARA
Kenaz (inversata)

Traiesti sau esti pe cale sa traiesti ceva ce te va scoate din zona de confort. Poate fi o neintelegere in zona de parteneriate. Poate fi o despartire, la locul de munca sau de un partener amoros. Desi simti ca ceva in interiorul tau se rupe si este dureros, va trebui sa intelegi ca tot ce se intampla este spre beneficiul tau. Tot ce se destrama si nu mai supravietuieste timpului este pentru ca nu mai este spre binele tau suprem. Inlatura tot ce iti umbreste viata, tot ce te tine pe loc. Nu te bloca in vechi si regret. Anumite lucruri, pur si simplu nu-ti mai sunt de folos.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru BALANTA
Teiwaz

Tot ce se intampla acum are o importanta majora pentru viata ta. Aventurile, emotiile puternice, evenimentele majore fac parte din prezentul tau. Relatiile personale, relatiile profesionale sunt ceea ce trebuie sa fie. Mergi inainte caci ele vor contribui la dezvoltarea personalitatii si a destinului tau. Arata perseverenta! Unele cetati nu cad usor in razboi, dar nu trebuie sa dai inapoi. Ataca rabdator, pana cand reduta va ceda!

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru SAGETATOR
Mannaz (inversata)

Poate ca nu va curge numai lapte si miere. Poate ca dezvoltarea ta va cunoaste si obstacole. Poate crezi ca cineva incearca sa te impiedice sau sa te raneasca. Analizeaza si intelege circumstantele fiecarei situatii in parte si intoarce-te catre tine insuti. Vei vedea ca adevaratul inamic, adevaratele piedici sunt chiar din partea ta. Esti singurul care te blocheaza. Renunta la toate creditnele care te tin pe loc, care te ranesc si care nu iti dau voie sa fii fericit. Poate ca este vorba despre o frica din copilarie sau poate ca este un mod de gandire defectuos. Sau poate o greseala din trecut care ti-a rupt impulsul de a face ceva. Fii onest cu tine insuti si vei putea reusi.
Mesaj rune noiembrie 2021 pentru CAPRICORN
Othala

Aceasta runa simbolizeaza intarirea legaturilor din interiorul familiei. Acum anunta fie ca familia ta se poate extinde printr-o uniune, casatorie sau copil, fie ca familia ta are nevoie de vindecare in ceea ce priveste relatiile din interiorul ei. Familia poate fi cea principala dar si cea extinsa sub forma de arbore genealogic. Runa mai indica si faptul ca este posibila o mostenire sau achizitia unui bun care va fi benefic pentru intreaga familie, cum ar fi o proprietate.

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru VARSATOR
Algiz

Ceva se schimba si te poate intoarce pe dos. Dar va trebui sa intelegi ca orice modificare este, de fapt, o deschidere de noi perspective. Ai sansa de a-ti schimba viata, de a te bucura de noi oportunitati. Ai nevoie de actiune la momentul pregatit. Fii pe faza!

Mesaj rune noiembrie 2021 pentru PESTI
Thurisaz (inversata)

Incearca sa actionezi, dar nu te lasa constrans de forte exterioare. Poate ca iti este frica sa iti infrunti adevarul interior. Dar va trebui sa o faci. Caci numai atunci vei avea claritate asupra situatiei tale. Pune-ti ordine in viata.

Intelege ce se intampla si nu te lasa influentat de evenimentele exterioare. Adevarul din inima ta este cel mai important.