Horoscop Azi

Rune Voropchievici pentru luna iulie 2020. Horoscopul anunţă o perioadă minunată pentru mai multe zodii

Rune Voropchievici. Numerologul a dezvăluit horoscopul runelor pentru luna viitoare, la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Mai multe zodii vor avea parte de un iulie de senzaţie.

Berbecul este într-o lună de revigorare totală. Nativii sunt pregătiţi de o viaţă nouă în iulie. Taurii au o lună în care vor abunda veştile bune, cadouri, surprize sau sume de bani importante.

Gemenii sunt în căutări, să schimbe locul de muncă sau locuinţa sau să se mute cu serviciul, pot pleca într-o delegaţie sau deplasare.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru luna iulie 2020
Racul are o lună de protecţie divină totală, dar asta nu înseamnă că pot face toate năzdrăvăniile. Sunt protejaţi în demersuri şi încercări, dar să nu se certe cu nimeni.Leii care nu au răbdare şi trăiesc clipa, sunt sfătuiţi să aibă un pic de răbdare, să nu forţeze mâna norocului, surprizele vin dacă ştiu să aştepte. Fecioara s-a pregătit încet-încet, iar în iulie dă lovitura şi se produce un salt rapid, calitativ. Balanţa, care a mai fost supărată, s-a mai tânguit, a tras runa Wunjo. Se anunţă câştig în toate domeniile.

Scorpionii sunt puşi pe război, uraganul se instaleaaă în viaţa lor şi trebuie să mobilizeze toate forţele, pentru a susţine bătălii. vor avea câştig de cauză într-un final. Să dea dovadă de dragoste în iulie.

Săgetătorul primeşte un sfat: să lase toate grijile şi problemele legate de trecut, necazurile în urmă şi să se pregătească pentru un iulie foarte bun.
Capricornul va primi un cadou minunat. Mertiă, pentru tot ce a făcut până acum. Iulie e luna cadourilor pentru ei. Vărsătorii să rămână acasă, aşteptând o schimbare fantastică. Să fie pregătiţi. Se va întâmpla ceva minunat în viaţa lor.

Peştii au o lună mai complicată, în care să aibă forţă şi tărie şi să aibă grijă la sănătate şi probleme la serviciu. Dacă îşi epuizează foţele, se epuizează în două săptămâni.