Horoscop Azi

Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021 vine cu vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Există și câțiva nativi care primesc anumite avertismente, dar tot răul va fi spre bine.

Berbecii au o săptămână în care vor susține o mică bătălie pentru ceea ce îi interesează. Vor câștiga dacă nu se agită.

Taurii primesc același sfat ca Berbecii: să se relaxeze și să nu își mai facă griji despre starea anumitor persoane apropiate.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 aprilie. Sfaturile lui Mihai Voropchievici
Gemenii vor afla un adevăr extraordinar de important care le poate marca viața. Nu e vorba despre un marcaj negativ, să nu se sperie.

Racii intră într-o perioadă de agitație, de mesaje, de comunicări. E o săptămână încărcată.

Leii produc un salt rapid și calitativ în existența lor. Dau lovitura săptămâna următoare. Nu doar că au noroc la bani, ci vor cunoaște o viață nouă, una în care se vor simți extrem de împliniți.

Fecioarele deja au un curtezan care se gândesc intens la ele și vor primi niște cadouri minunate. Vin cadouri din dragoste pentru ele.

Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Vor veni noi și noi momente unice.

Vărsătorii au parte de dragoste
Scorpionii vor găsi rezolvarea tuturor problemelor angajând discuții sincere cu mediul de afaceri, cu familia sau cu colegii de muncă.

Săgetătorii au o săptămână grea, cu multă muncă, cu nervi, cu încărcătură. Trebuie să aibă forță, să nu se lase deznădăjduiți. Vor vedea că nu e Dracul atât de negru.

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Pentru truditori se anunță o perioadă destul de efervescentă.

Vărsătorii sunt pe simbolul dragostei. Au ceva nou și fierbinte. Norocul în dragoste al Scorpionilor se mută acum în zona acestor nativi de aer.

Peștișorii trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Nu mai pot continua cu aceleași tactici dacă vor să aibă succes în ceea ce fac.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021 a fost realizat de Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.