Horoscop Azi

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici anunță zodia care dă marea lovitură până la finalul lunii aprilie

În horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru luna aprilie, o zodie pare să aibă succes în tot ce își propune. Până la sfârșitul acestei luni i se vor îndeplini toate visele!

Cei care îl au pe Wunjo, cel mai bun simbol al runelor, sunt… Capricornii! Pentru persoanele născute sub acest semn de pământ câștigurile vor veni pe toate planurile.

Putem spune fără doar și poate că este luna lor. Vor avea noroc în dragoste, la bani, iar cu sănătatea nu vor avea probleme.

Horoscopul runelor, by Mihai Voropchievici: Capricornii, norocoșii lunii
Toate lucrurile bune vin într-un orizont de timp neașteptat, iar Capricornii merită această veste bună căci au tras din greu pentru a ajunge sus, acolo unde și-au dorit.

Truditorii zodiacului sunt, așadar, favorizații astrelor, conform horoscopului runelor realizat de Voropchievici pentru aprilie.

Ce se întâmplă cu restul zodiilor până la finalul lui aprilie
Ce se întâmplă, însă, cu restul zodiilor? Berbecii pot avea parte de o nouă iubire, ceva fierbinte, iar Taurii și Gemenii trebuie să fie cu ochii în patru luna asta.

Până la sfârșitul lunii aprilie, Racii vor fi cadorisiți și se vor bucura de aprecierile celor din jurul lor, iar Leii vor afla un adevăr care le va marca viața.

Fecioarele trebuie să își schimbe atitudinea în fața problemelor, să le rezolve cu totul diferit. Deciziile pe care le iau nu mai suportă aceleași tactici învechite.

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață în perioada următoare, iar Scorpionii vor dovedi, în sfârșit, cine sunt ei.

Nativii de apă sunt puși pe mari schimbări, iar astrele vor fi de partea lor, mai ales că au așteptat mult pentru a acționa.

Săgetătorii trebuie să renunțe să mai pună răul în față. Luna asta se relaxează un pic mai mult.

Vărsătorii vor avea parte și ei de câteva surprize uriașe, de mici cadouri de la cine nu se așteaptă. Peștii pornesc și ei la drum cu gând de schimbare. Vor căuta și vor provoca să schimbe lucrurile care nu mai funcționează în viața lor.

Previziunile pentru luna aprilie au fost făcute de Mihai Voropchievici la Antena 3.