Horoscop Azi

Rune Voropchievici pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Perioadă de aur pentru 2 zodii

Rune Voropchievici. Cunoscutul numerolog a dezvăluit ce au pregătit runele pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, acolo unde este prezent în fiecare seară de sâmbătă.

Numerologul a spus în cadrul show-ului de la Antena 3 că se anunță o perioadă de aur pentru două zodii, dar și provocări. De asemenea, astrologul a dezvăluit cine este zodia care se bucură de noroc.

Așadar, citește în rândurile de mai jos ce au scos la iveală runele lui Mihai Voropchievici. Ești curios să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte?

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021, pentru fiecare zodie
Berbec
Are o rună foarte bună, de fertilitate și belșug. Visele acestui nativ se vor împlini peste foarte puțin timp. O zodie fericită.

Taur
Se anunță o călătorie, e timpul să-ți faci bagajele. Nu toți Taurii pentru că unii sunt în căutarea unui loc de muncă perioada asta.

Gemeni
O săptămână mai grea, în care trebuie să ai forță, putere și tărie să depășești toate momentele. Ești încurajat să fii puternic.

Rac
Poți găsi rezolvarea la toate problemele care te frământă, numai cu condiția să spui ce te macină celor din jurul tău. Numai așa găsești soluția.

Leu
O săptămână în care trebuie să abordeze în alt mod toate problemele care îi interesează. Sfatul runei este să schimbe tactica.

Fecioară
Ai grijă cum comunici, ce decizii iei, dar și cum te adresezi să nu deranjezi oamenii din jur. Ești pe o pojghiță de gheață foarte subțire.

Balanță
O săptămână de comunicare, încărcată cu foarte multe mesaje. Nu știm despre ce este vorba, dar trebuie să fii pe fază, să recepționezi tot.

Scorpion
Simbolul dragostei. Se anunță ceva nou, fierbinte. Se intensifică pasiunea la acești nativi perioada care vine în continuare.

Săgetător
Fii pregătit să susții o nouă bătălie, nu fii îngrijorat pentru că diplomația și calmul te vor ajuta. Vei câștiga cu siguranță, ai triplă protecție.

Capricorn
Se produce un salt rapid, calitativ, în existența ta și dai lovitura pentru perioada ce vine, poate chiar pentru o lună întreagă.

Vărsător
Primește cadouri sau atenții de la cei dragi, poate chiar niște bani. Lumea se gândește la tine, cu cea mai mare certitudine.

Pești
Primești un mesaj dublu: nu te mai agita, fii relaxat și nu îți mai fă probleme pentru starea de sănătate a unei persoane dragi.