Horoscop Azi

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 3 aprilie 2021. Activități bănoase pentru Fecioare

Neti Sandu îți aduce horoscopul de sâmbătă, 3 aprilie 2021, o zi în care provocările vin la foc automat, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei.

Vestea bună e că toate activitățile în care te implici în acest debut de weekend îți vor rotunji serios veniturile. Cu condiția să nu te lași intimidat de șicanele celor din jur.

Ești născut sub semnul Vărsătorului? S-ar putea să-ți surâdă în sfârșit norocul și din punct de vedere sentimental. Nu de alta, dar ai avut parte de prea multe dezamăgiri în ultima vreme. Horoscopul este oferit de știrileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în prima zi de weekend
Berbec
Te-ai săturat de atâta stat în casă. Simți nevoia de puţină mişcare și te gândești serios să pornești într-o scurtă călătorie. O persoană dragă vrea să te întâlnească, așa că încearcă să îmbini utilul cu plăcutul.

Taur
Faci ce faci și reușești să stârnești admirația celor din jur. Ba chiar e posibil să-ți intre în cont o sumă frumușică și să faci progrese în sfera afacerilor.

Gemeni
Simți nevoia să pornești la drum și îți dai întâlnire la destinaţie cu nişte oameni care gândesc la fel ca tine, că doar e weekend. Când să călătorești, dacă nu acum?

Rac
Cineva suspină de dorul tău și ar trebui să faci ceva în privința asta. Poate petreceți weekend-ul împreună și se înfiripă o idilă. Că tot sperai să întâlnești sufletul pereche.

Leu
Cu pandemie sau fără, ziua de naștere a unei persoane dragi trebuie să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Știi foarte bine cum să o faci să se simtă specială.

Fecioară
Te implici într-o activitate care o să-ți rotunjească serios veniturile, dar nu banii reprezintă miza cea mai importantă. Aprecierile din partea celor dragi sunt neprețuite.

Balanță
Ți-ai neglijat prea multă vreme prietenii, așa că e timpul să vă vedeți. O scurtă ieșire în aer liber ar fi perfectă pentru prima zi de weekend. Poate vei avea ocazia să te implici și într-o activitate după care tânjești de luni întregi.

Scorpion
Dacă vrei să te deconectezi puțin, planifică o călătorie într-un loc pe care vrei de multă vreme să-l vizitezi. Poate rămâi și peste noapte, că doar e weekend. Cine te grăbește?

Săgetător
Vrei cu tot dinadinsul să le oferi alor tăi un moment de respiro, chiar dacă trebuie să scoți din buzunar o sumă importantă de bani. Zâmbetele lor sunt, însă, neprețuite.

Capricorn
Apar veşti amestecate şi trebuie să le alegi doar pe cele bune. Asta dacă vrei să-ți menții un tonus ridicat în prima zi de weekend. Nu de alta, dar de tine depinde starea sufletească a celor din jur.

Vărsător
O persoană din anturaj nutrește sentimente puternice pentru tine și încearcă să facă primul pas, dar ești împlinit din acest punct de vedere, așa că încerci să păstrezi distanța. Dacă ești singur, în schimb, poate se naște o frumoasă poveste de dragoste.

Pești
Ești pe picior de plecare şi o să alegi o destinaţie care să-ți satisfacă nevoia de peisaj şi aer curat. Nu de alta, dar ai nevoie să-ți încarci bateriile după o săptămână agitată.