Horoscop Azi

Zodiile care au noroc pe toate planurile în următorii 5 ani. Astrologul Mariana Cojocaru spune totul

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu vești minunate pentru câteva semne zodiacale care vor avea noroc pe toate planurile în următorii 5 ani. Fericirea, norocul și bunăstarea vor caracteriza viața acestora zodii cărora nimic nu le va sta în cale.

Potrivit renumitului astrolog se anunță o perioadă frumoasă pentru aceste zodii care vor avea parte de dragoste, noroc în carieră, dar legat de venituri. Este vorba de persoanele născute în zodiile Berbec și Gemeni care sunt protejatele astrelor în viitorul apropiat.

Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vor avea parte acești nativi în următorii 5 ani, pe toate planurile. FANATIK aduce previziunile complete pentru aceste două zodii.

Mariana Cojocaru, despre zodiile care au noroc în următoarea perioadă
Berbec
Persoanele născute în această zodie au muncit din greu în ultimii ani, iar în perioada următoare trebuie să se pregătească să culeagă roadele.

Nimic nu este în zadar atunci când totul este făcut cu drag. În următorii 5 ani veniturile lor vor crește considerabil având bani suficienți pentru a-și satisface toate dorințele legat de vacanțe sau mici plăceri.

Astrele mai spun că acești nativi ar putea avea în viitorul apropiat familia pe care și-au dorit-o mereu. Venirea pe lume a unui copil este un țel pe care îl vor atinge în curând, poate chiar în următorii 2 ani.

Gemeni
Acești nativi vor avea noroc în special pe partea sentimentală. Îi așteaptă 5 ani de dragoste, armonie și flirt, găsindu-și în sfârșitul sufletul pereche lângă care să-și petreacă tot restul vieții.

Succes răsunător și în domeniul afacerilor având șanse mari de a primi o moștenire de la o rudă îndepărtată. În următorii 2 ani vor atinge apogeul în carieră, iar toate planurile lor se vor îndeplini, indiferent despre ce este vorba.

Gemenii nu trebuie să-și facă griji pentru bani pentru că vor avea din plin. Gândirea pozitivă și experiențele plăcute nu vor întârzia să apară în viața personală, cât și la locul de muncă.