Horoscop Azi

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul inedit al iubirii pentru 2021. Ce îți rezervă astrele în dragoste

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” un horoscop inedit pentru anul viitor în ceea ce privește dragostea. Concret, este vorba de un zodiac italian în care semnele zodiacale vor pleca din punctul zero și vor ajunge la 1.

În primele trei luni ale anului viitor nativii pornesc mai puțin mai greu. În altă ordine de idei anul 2021 aduce aventură, schimbare, explozie ceea ce înseamnă că fiecare nativ trebuie să stabilească ce vrea să facă. Este anul măsurilor radicale.

2021 e un an de schimbări masive, însă totul depinde de fiecare în mod individual. Conștiința și forța lăuntrică de a dori ceva trebuie să iasă la suprafață. Previziunile nu sunt generoase, dar totul vine din partea fiecăruia.

Horoscop italian realizat de Mihai Voropchievici pentru iubire 2021
Horoscopul italian se bazează pe ziua de naștere, Mihai Voropchievici precizând că este vorba de cinci tipologii de persoane încadrate între literele A și E. Iată, așadar, care sunt previziunile despre dragoste pentru anul următor:

Tipologia A: 1, 6, 11, 21, 26, 31
2021 este un an revelator. Sunt mai împăcați și mai fericiți ca niciodată, vin lucruri bune în calea găsirii fericiri sufletului pereche. Cei singuri găsesc iubirea, în timp ce persoanele aflate în relații se reîndrăgostesc.

Anul viitor este unul benefic iubirii pentru că nativii primesc și oferă lecții de iubire. Se anunță un an prielnic căsătoriilor și împăcărilor. Noi începuturi sau reîntoarce la vechii parteneri de viață. Sunt mai pregătiți ca oricând să înceapă o nouă viață.

Tipologia B: 2, 7, 12, 17, 22, 27
Le oferă noi șanse în carieră, poate chiar de mutare în altă țară. Oportunități fantastice legat de starea materială, șanse mari să se mute în casă nouă. Eforturi pentru a consolida relația de iubire, apelează la parteneriat sau dialog cu cel de lângă ei.

Totodată, Mihai Voropchievi transmite că persoanele care au aceste zile de naștere au de luat decizii importante în 2021, consecințele văzându-se în următorii 9 ani. Trebuie să meargă pe mâna încrederii.

Tipologia C: 3, 8, 13, 23, 28
Trecutul nu a fost mereu lin, iar acum vine niște schimbări uluitoare. Evenimente care le pot răscoli sufletul, schimbări și sentimente de tristețe sau euforie în primele luni ale anului. Metamorfoze sau schimbări care vor clarifica totul.

Cel căsătoriți sunt mult mai atenți la persoana iubită. Cei singuri caută anul următor persoana lângă care să se așeze la casa lor, să-și facă o familie. Li se oferă oportunități remarcabile din punct de vedere al dragostei. Anul căsătoriei.

Datele horoscopului italian. Sursa foto: captură video Antena 3
Datele horoscopului italian. Sursa foto: captură video Antena 3
Tipologia D: 4, 19, 14, 19, 24, 29
2021 este un an cu provocări. Apar unele rătăciri și amânări făcute ca aceste persoane să înțeleagă ce au de făcut mai departe. Omul devine mai conștient de ceea ce-și dorește. Dragostea poate apărea de unde nu te aștepți, poate chiar din străinătate.

O anumită persoană ar face orice să vă cucerească, să vă acorde toate răbdarea și iubirea din lume. Cineva din neant, din necunoscut vine în curând. Soarta aduce pe cineva în viața acestora.

Tipologia E: 5, 10, 15, 20, 25, 30
2021 este despre dăruirea de sine. Este un an bun ca aceste persoane să tragă concluzia că au greșit în trecut. Este un moment bun pentru găsirea de soluții, a unui numitor comun în relația de dragoste. Pot veni acele visuri și pasiuni care pot aduce fericire, iubire.

Totodată, o dragoste mare îi lovește pe aceștia, îi transformă în toate și nu mai sunt deloc sceptici. Așadar, vine un soare mare, frumos și luminos care aduce foarte multă dragoste. Îndrăgostiți-vă fără frică, transmite astrologul.