Horoscop Azi

Rune octombrie 2020. Racii primesc cadouri, berbeci au protectie divina pentru toata luna

Rune octombrie 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne aduce horoscopul runelor pentru luna octombrie 2020. Se anunta o luna plina de schimbari. Unele zodii sunt protejate si au parte de multe surprize placute, altele sunt puse la zid.

Iata ce spune numerologul pentru fiecare zodie in parte:

“Berbec – intra intr-o luna de protectie totala, protectie divina pentru toata luna.

Taur – are o luna de multa comunicare, mult fler, declaratii amoroase, e o luna efervescenta, dar primesc si avertizari.

Gemeni – au o luna in care trebuie sa-si consolideze pozitia.

Rac – primeste cadouri, atentii. Primeste mici lucruri care fac bucuria mare.

Leu – o luna de fertilitate si belsug, toate visele li se implinesc in octombrie, au o luna superbenefica.

Fecioara – are o sansa ca luna aceasta sa gaseasca o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, este o luna in care este la apogeu tot ce inseamna dragoste.

Balanta – o suita de schimbari majore in luna octombrie si intr-un viitoar foarte apropiat.

Citeste si articolul : Rune 7-13 septembrie 2020: Zodiile care incep o viata noua
Scorpion – lasati necazurile in urma, pregatiti-va pentru o luna mult mai buna, dar cu conditia sa dati toate grijile deoparte, fricile si nerealizarile din lunile precedente sau din trecut.

Sagetator – schimbari foarte importante, trebuie sa stea acasa. Este o luna de asteptare in care vin schimbari.

Capricorn – are o luna de multa munca, dar si cu atentionari pe latura de sanatate si cu consum energetic. Ei trebuie sa dea dovada de forta, tarie, sa devina mai stoici, mai rabdatori. Stie sa se si distreze, fac serios si munca, si distractia.

Varsator – au o luna in care sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, trebuie sa fie atenti cum actioneaza, de decizii iau si cum cheltuiesc banii, ca au tendinta sa cam scape mana in portofel.

Pesti – intra in concordanta cu runa tarii, uraganul. Au o luna de agitatie, dispute, dar tot ei sunt cei care castiga, dar au un stil de involbura apele.”