Horoscop Azi

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru perioada 4-10 octombrie relevă toate previziunile astrale necesare pentru perioada imediat următoare, pentru nativii tuturor zodiilor.

Horoscopul săptămânal al perioadei 4-10 octombrie, relevat de Mariana Cojocaru, prezintă predicțiile astrale pentru săptămâna următoare care va debuta cu o conjuncție extrem de importantă, care va influența nativii tuturor zodiilor.

Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele în timp ce Uranus este Retrograd cu Luna, aspecte centrale ce duc cu gândul la RESTANȚE. Acestea țin de karma personală a fiecărei persoane și ne pot afecta viața pe termen foarte lung, dacă nu sunt înțelese și rezolvate la momentul potrivit.

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal
Horoscop săptămânal zodia BERBEC
Kiron Retrograd din Berbec face opoziție cu Soarele, care se poziționează în cel de-al doilea decan al Balanței, în săptămâna care urmează. Acest aspect reprezintă lecțiile de viață restante și neînțelese, lecții rămase din trecut, inclusiv din viețile anterioare. Este un aspect important spun eu, de vreme ce fiecare își dorește să evolueze corect în aceasta viață și să nu rămâna cu restanțe.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie TAUR
Săptămâna debutează cu o conjuncție foarte interesantă a lui Uranus Retrograd cu Luna. Dacă adaug și cvintilul cu Kiron Retrograd din Berbec, avem deja un cuvânt cheie foarte clar, din punct de vedere astral: RESTANȚE. Restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și sunt individuale, nu de grup; se văd pe astrograma complexă karmică a fiecăruia.

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Dragostea este primul segment existențial vizat, căci Soarele din Balanță , zodie venusiană face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec. Dragostea înseamnă și impactul pe care acest aspect îl are pe familie. Apoi, vizate sunt cariera și orientarea în viață, inclusiv business. Pe locul trei se află sănătatea. Ordinea poate fi și alta, în funcție de vărstă și de astrograma karmică personală.

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie RAC
Rezonarea Lunii cu Uranus Retrograd anunță o săptămână cu încercări ce țin de viața personală, sentimente, copii, prietenii, relații chiar și de carieră sau business. Sănătatea va fi și ea pe ordinea de zi, dar impactul și cauzele vor fi profunde, de tip karmic. Ca de altfel și în cazul carierei și orientării în viață, căci mulți au restanțe în înțelegerea misiunii karmice cu care au venit pe Pământ.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie LEU
Venus sau Micul Benefic a părăsit constelația voastră și a intrat în Fecioară. Opoziția pe care o face Soarele aflat în tranzit prin cel de-al doilea decan al Balanței cu Kiron Retrograd vă arată că dragostea trece prin stomac, chiar dacă nu ne place să gândim așa.

Horoscop FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru zodia Fecioară.[Sursa foto: PixaBay]
Intrarea lui Venus în zodia voastră vă atenționează și vă ia sentimentele la control. Cariera se vrea parte din misiunea voastră karmică de viață și multe sau mulți se găsesc la o răscruce de drumuri, Inclusiv cei care au un business. Opoziția Soarelui Natal cu Neptun Retrograd, mă duce cu găndul la lucrurile neînțelese, nedescifrate, restante ce țin de trecut și de viețile voastre anterioare…

Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 4-10 octombrie BALANȚĂ
Cum Soarele se află în cel de-al doilea decan al zodiei voastre și face opoziție cu Kiron Retrograd din Berbec sunteți într-o perioadă cu dileme și probleme legate de restante karmice. Blocaje pe mai multe planuri, inclusiv relațional, care ar trebui să vă pună pe gânduri. Inclusiv în plan socio-profesional, familial și relațiile importante. Sănătatea trage semnale de alarmă, nu o neglijați!…

Horoscop săptămânal SCORPION
Cumpene la tot pasul pentru cei mai mulți dintre voi fie că vorbim despre carieră, business, dragoste, sănătate. Vă spuneam la celelalte zodii de cuvântul cheie al perioadei, deci restanțele trebuiesc înțelese din perspectivă karmică și au semnificație profundă, căci altfel nu vă lasă să evoluați.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii
Mariana Cojocaru horoscop săptămânal Săgetător.[Sursa foto: PixaBay]
Să vedeți ce evenimente neașteptate poate genera în plan sentimental opoziția Soare-Kiron Retrograd adică Balanță- Berbec, chiar dacă face aspect de sextil cu Axa Karmică din Săgetător și Gemeni. Vizată este cariera, dar doar pentru cei care nu știu ce misiune karmică au. La alții vizată va fi dragostea, cu tot cu relațiile de cuplu și copiii. Probleme de tip karmic pe sănătatea voastră.

Horoscop săptămânal 4-10 CAPRICORN
Cuadratura Soarelui din cel de-al doilea decan al Balanței și cealaltă cuadratură cu Kiron Retrograd din Berbec cu planetele retrograde din Capricorn, atenționează asupra dezorientării. Cum lipsa de orientare ține de faptul că nu ați înțeles restanțele de tip karmic, vă va fi greu să înaintați prin acest labirint existențial.

Horoscop Mariana Cojocaru VĂRSĂTOR
Conjuncția Lunii cu Uranus Retrograd la debut de săptămână vă atenționează asupra restanțelor ce țin de familie, relațional, sentimente, copii. Pot apărea defecțiuni și probleme domestice. Cariera este în relație directă cu sănătatea, iar sănătatea este în relație directă cu karmă personală și evoluția spirituală la care râvniți cei mai mulți și adevărați. La restul e vai și amar.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 octombrie PEȘTI
Horoscopul săptămânii

Opoziția Soarelui din Balanță cu Kiron trebuie să reprezinte și pentru voi un semnal de alarmă, mai ales că Venus a intrat de curând în Fecioară, aspect ce ține de dragoste, familie, sentimente. Restanțele de tip karmic vizează planul sentimental, păcatele din trecut, legate inclusiv de viețile anterioare. Și, pentru a le depăși, trebuie mai întâi să le înțelegeți. Alfel, vă pot afecta și sănătatea și evoluția spirituală pe viitor.