Horoscop Azi

3 zodii care se despart de Sărbători. Ce nativi vor fi singuri în noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani este unul dintre cele mai așteptate evenimente. Deși poate v-ați ales deja rochia mult visată sau cea mai frumoasă cravată, zodiacul nu indică semne prea bune pentru unii nativi. Aceștia riscă să se despartă chiar de Revelion și deși poate părea o tragedie, trebuie să ia acest lucru drept o experiență din care să învețe. Astfel, vor ști spre ce tip de persoane să se orienteze în 2020.

Leu

Leii vor trece printr-o perioadă destul de dificilă până la sfârșitul anului. Însă, deși acum li se pare o decizie grea, despărțirea de partener le va schimba viitorul într-unul mult mai strălucit. Acești nativi iubesc foarte pătimaș. De aceea, dacă se află într-o relaxație toxică, în care monotonia s-a instalat deja de mult timp, este momentul să pună punct. Trebuie să-și adune toate forțele și să se gândească în primul rând la ei. Nu are rost să stea cu cineva doar din obișnuință, pentru că nu se vor simți niciodată satisfăcuți nici din punct de vedere intelectual, nici din punct de vedere sentimental. Anul viitor le va dărui cu siguranță o altă persoană care să le merite dragostea și sacrificiile pe deplin.

Gemeni

Gemenii vor privi singuri focul de artificii anul acesta. Despărțirea dintre ei și partenerii lor de viață va avea loc chiar înainte de această noapte specială. La fel ca în cazul Leilor, acești nativi trebuie să fie optimiști și să se gândească la ce este mai bine pentru ei. Anul 2020 va fi unul plin de prosperitate, atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental. Viața amoroasă se va transforma într-una mult mai înfloritoare, deoarece vor găsi persoane cu care se vor simți pe aceeași lungime de undă și cu care vor petrece momente unice. Nu trebuie să se implice într-o relație din prima lună a anului. Mai întâi, trebuie să treacă printr-o perioadă de reculegere în care să stabilească exact ce dorințe au de la viitorul partener și de ce nu, să vadă ce mai trebuie să schimbe la propria persoană.

Pești

Nativii Pești își găsesc destul de greu sufletul pereche, deoarece nu sunt suficient de hotărâți. Nu trebuie să se învinuiască, deoarece la un moment dat va exista cineva și pentru ei. În loc să intre imediat într-o relație și să se atașeze prea repede de o persoană care nu este neapărat potrivită, mai bine s-ar bucura de clipele de neuitat alături de cei mai apropiați prieteni. Decizia de a-și găsi un partener de viață trebuie să fie luată doar atunci când se vor simți suficient de pregătiți din punct de vedere emoțional. Altfel, vor risca să se afunde și mai tare în suferință.