Horoscop Azi

Horoscop de Craciun si Revelion: 4 astrologi si o singura concluzie. Un sfarsit de an dificil pentru cateva zodii

Patru astrologi celebri au o singura concluzie atunci cand vine vorba de previziunile astrale pentru Craciun si Revelion. Se pare ca acest sfarsit de an este unul dificil.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie BERBEC: Este o perioada plină de evenimente, e bine să fie ponderați cu alcoolul de Crăciun și să fie empatici.

Joi este o zi foarte tensionată pentru ei, însă pe vineri și sâmbătă pot fi foarte eficienți, pot lucra foarte bine și pot rezolva anumite probleme. Nu e o săptămână dedicată total vacanței. De Anul Nou foarte multe cunoștințe pentru ei, să fie atenți Berbecii care sunt pe drum.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie TAUR:

Este un Crăciun foarte prietenos, poate au ușa cea mai deschisă din tot zodiacul, s-ar putea să le vină prieteni la masă. E o zi a împăcării. Apoi, odihnă pentru ei, au senzația că lucrurile evoluează fără ca ei să le poată controla.

Joi pot avea un moment de descumpănire, pentru că pot apărea niște schimbări în program. Vineri și sâmbătă, lucrurile revin la normal și cheltuieli mari și de bani, și de energie, și de timp de Revelion. Să nu facă excese.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie GEMENI:

Este o perioada care începe foarte frumos pentru ei, cu o sărbătoare aproape ceremonioasă, e posibil ca unii Gemeni să organizeze ceva sau acolo unde petrec Crăciunul să aibă un rol destul de însemnat, vor să facă lucruri speciale, pe parte de emoții, să le genereze și celor din jur și le poate reuși asta.

Condiția: să se pună pe ei la dispoziția celorlalți. Să fie mai atenți la atmosferă. Gemenii ies în societate și se decuplează de la problemele familiale. Apoi, vineri, unele probleme neterminate îi pot prinde din urmă, ca de Revelion să fie cu Luna în semnul lor zodiacal. Sunt supersensibili, nu trebuie să intre supărați.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie RAC:

Pentru Raci foarte spiritual acest Crăciun, cu multe cuvinte frumoase pentru suflet pe care le adresează și le și primesc. Pentru prieteni pot dedica ziua de joi și ziua de vineri pentru că sunt întâlniri foarte frumoase. De Revelion, sunt gata obosiți, nu prea îi văd dansând, dacă o fac să aibă mare grijă la picioare. Să stea departe de alcool pentru că e aspect de toxicitate.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie LEU:

Este Crăciunul cadourile, primesc lucruri neașteptate, o atmosferă foarte frumoasă acasă, foarte multă alergătură, pentru cei care plec afară să lase agenda flexibilă, se pot întâmpla multe lucruri, mai ales joi.

Vineri și sâmbătă trebuie să-și organizeze oarecum Revelionul, pentru că au multe activități practice, iar de Revelion foarte mulți prieteni, multe cunoștințe noi. Să fie un pic și lucizi.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie FECIOARĂ:

Foarte partenerial acest Crăciun, e important lângă cine petrec, partenerul sau persoanele foarte apropiate, au nevoie de căldură, afecțiune și de îmbrățișări.

Suferă de niște lipsuri: materiale sau probabil lucrurile nu stau așa cum și-au dorit la final de an și fac un bilanț și o economie și un calcul. Ușor obosite de Revelion, sperăm să-și dozeze energia.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie BALANȚĂ:

Au o săptămână cu un Crăciun care începe foarte frumos, chiar din această zi, dar și ele se pun la dispoziția celor din jur, foarte multe servicii pentru cei dragi.

Atenție la discuții parteneriale joi în prima jumătate a zilei, mai ales acolo unde lucrurile nu sunt în ordine de peste an. Nu vă certați, nu vă supărați. Revelionul se anunță frumos, mai ales pentru cei care petrec la distanță, dar drumurile pot fi obositoare.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie SCORPION:

Sunt plini de iubire și de dragoste, plini de pasiune și fac cadouri, mai ales afective și poate fi un Crăciun foarte frumos și pentru Scopionii părinți, au o relație specială cu copiii lor, foarte multe activități gospodărești marți și miercuri.

Atenție la accidente casnice joi. De Revelion, este foarte posibil ca Scorpionii să se resimtă un pic fizic și trebuie să acorde mai multă atenție sănătății și persoanei care stă la brațul lor pentru că este năzuroasă.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie SĂGETĂTOR:

Un Crăciun în familie, cei care nu au așa ceva s-ar putea să se simtă singuri și cam uitați de cei din jur. Iar cei care sunt în lume să se bucure de bucuriile celor din jur, nu pu accent pe ei anul ăsta.

Pentru vineri, multe activități gospodărești, rezolvă foarte multe lucruri într-un timp scurt și sunt foarte eficienți chiar dacă nu le convine. De Revelion e foarte importantă starea partenerului de viață, de aceea e important cu cine se însoțesc.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie CAPRICORN:

Capricornii au un Crăciun foarte social, foarte multe informații, fac program artistic. Laudă, apreciază, felicită, pot avea un discurs excepțional.

Pentru ei cea mai mare supărare ar fi musafirii care nu mai pleacă sau agitația din cămin, pentru că au nevoie de tihnă. După aceea, vineri și sâmbătă, sunt zile minunate, își deschid cu totul inima. Atenție la sănătate de Revelion, fără alcool, fără drumuri.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie VĂRSĂTOR:

Este un Crăciun cu cadouri, se bucură și de cadourile pe care le fac, dar și pe cele pe care le primesc. Acasă ar fi bine să stea mai mult pe vineri și pe sâmbătă. De Revelion se pot distra foarte bine. N-au voie excese, își consumă foarte repede energia.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie PEȘTI:

Luna este chiar în semnul lor zodiacal de Crăciun, sunt cristicii zodiacului, au cele mai bune și calde sentimente.

Este un Crăciun pentru inima lor și pentru sufletul lor. Apoi, vineri și sâmbătă zile frumoase, sunt cei mai protejați în cazul deplasărilor. De Revelion, oriunde ar fi în societate, au o oboseală sau o neliniște, o indispoziție de care se vor ocupa.