Horoscop Azi

Norocul este de partea lor în luna NOIEMBRIE. Vor primi ceea ce merita

Dacă pentru unele zodii luna octombrie a adus noroc, iata ca si luna noiembrie are norocosii ei.

Astfel, câteva zodii vor reuși să câștige sume importante de bani, ceea ce nu va face decât să le bucure teribil.

Gemeni

Prima parte a lunii noiembrie le va aduce mici probleme financiare, Gemenii vor reuși să câștige o sumă importantă de bani, în preajma zilei de 16 noiembrie, întrucât Mercur este generos cu acești nativi. Totuși, este important să fie cumpătați, deoarece au tendința să-i risipească fără rost.

Rac

Planetele îți sunt favorabile în luna noiembrie. Pentru că ultimele luni le-ai dedicat muncii, eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură.

Dacă ești singur, în această lună vei avea multe oportunități de a-ți întâlni sufletul-pereche. Nu în ultimul rând, deși creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat, vei face mari progrese și la acest capitol.

Săgetător

Împrumuturile pe care le-ai acordat în ultima perioadă vor fi recuperate în această lună, fapt pentru care vei avea un buget mare. Iar dacă vei reuși să-ți ții în frâu cheltuielile inutile, fii sigur că te vei bucura din plin de banii pe care îi ai în conturi. Ba mai mult, sfârșitul lunii îți va aduce o sumă de bani consistentă.

Fecioară

Acești nativi au noroc de bani în luna noiembrie. Astfel, ei își vor recupera sumele pe care nu le-au primit la timp. Au, însă, de plătit, câteva taxe și impozite, însă bugetul lor nu va avea de suferit.