Horoscop Azi

Ora fixă în dragoste. Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă, potrivit maestrului Voropchievici

Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă.

Ce înseamnă fiecare oră fixă la care te uiți la ceas pentru destinul tău în dragoste? Iată câteva lucruri neștiute, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, maestrul a dezvăluit ce înseamnă fiecare oră fixă:

„Începem cu miezul nopții. 00:00 – iubirea durează o viață întreagă. Forța gândului este fantastică.

Cei care se uită la ceas la 1 fix au sentimente intense. Partenerul se simte atras de calitățile lui. E vorba de o iubire la pachet, all-inclusive.
Citeste si: Ora la care te-ai născut! Ai noroc sau ghinion? Ce spune Mihai Voropchievici

Partenerul vrea să te cunoască mai bine, să îți cunoască și metehnele. Cei care se uită la ora 2 fix… Dacă ești singur, fii sigur că a doua zi cineva te va scoate la o plimbare, îți dă o întâlnire. Dacă ești în cuplu, atenție că e o oră fatidică. Ori e căsătorie, ori divorț.

Unul din voi trebuie să ia inițiativa, mesaj valabil dacă te uiți la ceas la ora 3 fix. Ai șansă de căsătorie.

Ora 4 indică stabilitate, iar șansele unei relații serioase cresc. Cei care privesc la 5 fix trebuie să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Ora 6 fix: Cineva, o veche iubire, reintră în viața ta. Ora 7: Cineva din grupul tău, din anturajul tău, te dorește, dar nu spune. Încearcă să afli tu, poate că e timid.

Citeste si: Cum ne influențează Luna Plină! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: Fenomenul, care are loc în noaptea de duminică, afectează fiecare zodie

Ora 8: ai noroc în amor toată ziua. Declară-ți dragostea. E momentul să recunoști că iubești. Ora 9: ai parte de o iubire misterioasă.

Ora 11: Ai păreri greșite față de partenerul de viață
Ora 10: Prietenul sau prietena are intenții serioase de căsătorie. Ora 11: Ai păreri greșite față de partenerul de viață.

Ora 12 și ora 13: te vrea aproape. 13 e cu noroc aici. În schimb, la ora 14, persoana de care ești îndrăgostită îți trimite semne.

15: Fii cuceritor. La ora 16 apare teroarea blondă. O blondă sau un blond vrea să te sărute. Ora 17 și 18: Sentimentele în cuplu cresc, înfloresc. Ora 19: Pasiunea în cuplu se intensifică.

Citeste si: Luna plină în Berbec. Care sunt cele mai afectate zodii

Ora 20: Un partener simte mai mult pentru tine, dar e reținut. Fii atent ce invitații primești.

Ora 21: Gelozie mare, fie că e vorba de gelozia ta sau a partenerului.

Ora 22: Partenerul sau partenera e de partea ta. Ai făcut o mare cucerire.

Ora 23: Te vrea mai mult timp lângă tine”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.