Horoscop Azi

Horoscopul Runelor pentru Luna Octombrie – O perioadă benefică pe toate planurile

Etalarea Runelor pentru Luna octombrie in dreptul fiecarei zodii. Horoscopul Runelor anunta o perioada plina de surprize pentru cateva zodii si sa nu uitam de cele care acum isi vor intalni sufletul pereche.

Balantele si pestii sunt favoritii zodiacului dar runele anunta lucruri bune si pentru celelalte semne. Sa vedem in cele ce urmeaza.

Horoscop Berbec:
Pentru Berbeci, luna octombrie este o luna a schimbarilor. Dar schimbarea incepe cu voi asa ca va trebui sa va ganditi serios la o schimbare de atitudine, o alta abordare si o noua strategie. O schimbare de tactica va va aduce acele rezultate pe care le asteptati.

O luna in care familia va fi pe plan principal si va trebui sa gestionati situatiile aparute cu seriozitate si incredere.

Surprize pe plan afectiv, cei singuri ar putea intalni o persoana cu totul si cu totul diferita de tiparul lor dar de care se pot indragosti nebuneste.

Horoscop Taur:
Octombrie este o luna deosibita pentru Tauri care vor fi acum in centrul atentiei. Beneficiaza nu doar de suportul astrelor ci si de favorurile celor din jur. Veti fi innobilati. Primiti cadouri si atentii, va puteti astepta la lucruri bune pe toare planurile.

O dragoste fulgeratoare va poate reanima sentimentele!

Horoscop Gemeni:
Pentru nativii Gemeni, octombrie este luna adevarului. Fie ca veti alege sa dati in vileag serete pe care le-ati tinut bine tainuite pana acum, fie ca veti auzi sau va veti elucida asupra unor mistere care pluteau pana acum, luna octombrie va aduce la suprafata multe lucruri noi, nespuse si nestiute.

Atentionarea vine prin prisma faptului ca unele lucruri sau situatii create acum vor fi mai greu de digerat, dar intr-un final va fi bine.

Horoscop Rac:
O luna si cu bune si cu rele. Va trebui sa va mentineti echilibrul si sa va dozati corect energia pentru a putea trece peste toate.

Va fi vorba de o problema stringenta care va poate atage peste masura atentia si v-ar putea face sa neglijati alte planuri.

Horoscop Leu:
O perioada destul de sensibila pentru nativii lei care vor trebui sa actioneze cu maxima precautie. Fiti atenti cu cine va aliati si chiar cu cine discutati. Nu este momentul sa fiti temerari si nici sa va asumati riscuri. Incercati, pe cat puteti de mult, sa ramaneti deocamdata spectatori.

Sunteti pe nisipuri miscatoare dar puteti evita greselile fatale!

Horoscop Fecioară:
O luna octombrie cu multe evenimente pentru nativii Fecioara. Veti fi agitati iar situatiile tensionate nu va vor ocoli. Incercati sa nu va lasati provocati si ramaneti detasati pentru a putea cantari obiectiv situatiile aparute.

Atat sentimental cat si profesional, octombrie poate aduce vesti bune, veti castiga teren important, dar ramaneti calmi!

Horoscop Balanță:
Octombrie va fi o luna excelenta pentru Balate iar etalarea runelor confirma acest lucru. Lucruri bune pe toate planurile, dar mai ales pe cel afectiv-emotional. Octombrie va fi plina de pasiune si povesti frumoase de iubire se pot naste acum,

Cei ce au intampinat probleme de sanatate mai ales in luna aprilie si care nu au gasit inca solutia curativa, acum pot spera la o vindecare rapida.

Horoscop Scorpion:
Luna Octombrie vine ca o gura de oxigen pentru scorpioni. Este o luna revigoranta, plina de energei. Va mobilizati si va pregatiti de sezonul zodiei voastre care anunta de asemenea suprize mai mult decat placute.

Atentie la cei ce conduc noaptea insa… nu va fi vorba de accidente ci de mici neplaceri. Nu plecati la drum fara masina corect echipata!

Horoscop Săgetător:
Si sagetatorii sunt printre favoritii lunii octombrie, Runele anunta o perioada fertila in care va veti putea indeplini planurile. Surprize neasteptate in familie va vor face viata mai frumoasa.

Horoscop Capricorn:
O luna a recompenselor pentru Capricorni care primesc in octombrie acele sume de bani pe care le asteapta dupa toata munca depusa din ianuarie si pana acum.

O calatorie relaxanta in cea de-a doua parte a lunii va poate aduce si o intalnire surpriza. Pentru cei tineri ar putea fi chiar sufletul-pereche.

Horoscop Vărsător:
Pentru Varsatori, octombrie este o luna controversata. Se impleteste asteptarea cu o serie de schimbari iar Varsatorii vor avea de luat hotarari. Li se cere flexibilitate in abordarea problemelor de familie.

Chiar si profesional ar putea fi surprinsi de reguli noi si vor trebui sa le accepte pentru a le merge bine in continuare.

Horoscop Pești:
Pestii sunt surpriza runelor in luna octombrie. Ca si pentru balante, noroc pe toate planurile. Castiguri neasteptate si binevenite pentru a-si face mici placeri.

Sentimental, vorbim acum de impacari, cineva din trecut fata de care mai aveti inca sentimente revine si ati putea relua relatia.