Horoscop Azi

Zile norocoase în luna octombrie pentru fiecare zodie. Fii atent la ele

Luna octombrie 2019 va fi una plină de peripeții pentru multe zodii. Află ce spun astrele și care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Berbec

O să ai parte de câteva propuneri cel puțin interesante în zilele de: 6, 14 și 30 octombrie. În dragoste o să ai noroc cu carul, dar cele mai bune zile pe plan amoros vor fi pe 23, 17 și 1 octombrie.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Taur

Persoana cu care îţi împarţi destinul pune la cale o surpriză în zilele de 4,13 şi 22 octombrie. Şi cum banii stai bine,mai ales că pe 3,19 şi 22 te vei trezi cu câţiva în plus în buzunar.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Gemeni

Fii cu băgare de seamă pe 11 şi 25 octombrie,căci este posibil să-l întâlneşti. Nu-ţi mai face griji nici cât priveşte situaţia financiară.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Rac

Pe 7,17 ori 21 octombrie astreleîţi surând. În una dintre aceste zile,vei avea parte de o surpriză din partea partenerului. În zilele de 6,23 şi 27 vei face nişte cumpărături,dar chiar şi aşa,îţi mai rămân bani.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Leu

În zilele de 6,21 şi 22,fie vei primi nişte bani împrumutaţi cândva,fie vei fi avansat la locul de muncă. Pe 3,22 şi 28,ai mari şanse să-ţi găseşti sufletul-pereche ori să-ţi petreci timpul liber cu partenerul de viaţă.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Fecioară

Vei avea noroc în dragoste în zilele: 10,13 şi 25,iar la bani pe: 8,12 şi 29.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Balanță

Pe 3,8 şi 28 octombrie astrele sunt favorabile întâlnirilor sub clar de lună. Dacă eşti preocupat cu banii,află că pe 5 şi 25 octombrie vei avea mari şanse să-ţi măreşti venitul.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Scorpion

În zilele de:9,11 sau 12 octombrie. Întrucât luna octombrie este bună pentru renovarea locuinţei sau pentru achiziţionarea unei case ori a unei maşini,pe 5,13 şi 16,ai toate şansele să semnezi nişte acte.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Săgetător

Apar foloasele strădaniei tale pe 2 şi 22 octombrie. Pentru ca banii să-ţi ajungă până la următorul salariu,este bine să mai pui ceva deoparte. Nici la capitolul dragoste nu vei sta răi,mai precis în zilele 4,7 şi 29.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Capricorn

Cele mai norocoase zile la capitolul dragoste pentru tine sunt:4 şi 15. În schimb,cele mai bune zile la bani sunt:6,26 şi 27.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Vărsător

Pe 17 şi 22 octombrie ai noroc pe plan amoros,iar pe 3,4 şi 29 norocul îţi surânde şi pe plan financiar.

Horoscop octombrie. Zile norocoase zodia Pești

Pe plan amoros,zilele de 10 şi 22 sunt cele mai bune pentru întâlniri romantice,pe când,în zilele de 3,5 şi 19,ai toate şansele să câştigi bani.