Horoscop Azi

Cele 4 zodii din HOROSCOP care vor avea un final de an de poveste. Îşi vor schimba, total, destinul

Sa vedem ce surprize au pregatit astrele pentru aceste zodii.

Gemeni

Gemenii au lucrat foarte mult in ultimii ani, iar pana la sfarsitul anului li se ofera sansa sa iasa din anonimat. Vor realiza in sfarsit ce inseamna munca pe cont propriu, devotamentul si hotararea.

Nu vor depinde de nimeni si, cu ajutorul suflului nou, dat de a doua jumatate a anului vor trai cele mai frumoase experiente din viata.

Prezenta planetei Iubirii, Venus, in sectorul Profesiei poate aduce, pentru unii nativi, relatii armonioase cu sefii sau colegii, iar pentru altii, o poveste de dragoste la serviciu.

Mai mult, planeta Mercur aflata in acelasi sector le va spori sansele de succes. Va fi ”talismanul” lor!

Conjunctura astrala ii va ajuta si pe Gemenii care vor sa isi schimbe rutina zilnica, sa ”urmeze” o dieta, sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Leul

Chiar daca toti oamenii cred ca Leii sunt cei mai puternici, in ultima perioada nu prea au avut incredere in sine. Totusi, pana la sfarsitul anului 2019 vor avea independenta, incredere in sine si apreciere.

Vei deveni cu adevarat persoana increzatoare si sigura, asa cum esti perceput de cei din jur.

Familia va fi prioritatea Leilor in aceasta perioada si multi nativi vor reface legatura cu rude pe care nu le-au mai vazut de mult timp sau vor rezolva mai vechi probleme legate de case, terenuri sau mosteniri.

Balanta

Este foarte important ca Balantele sa isi gaseasca echilibrul pana la sfarsitul anului. Pacea si armonie vor fi cei mai importanti contribuitori la energia voastra.

Astfel, Balantele care isi vor valorifica intr-un mod mai eficient resursele personale (in mod special talente, abilitati sau experienta profesionala) vor reusi sa isi imbunatateasca ”situatia financiara”, sa fie mai bine platite sau sa aiba mai mult succes si profit din afaceri si proiecte personale.

Iar Uranus le poate aduce cadouri, donatii sau finantari-surpriza pentru proiectele si planurile lor.

Sagetator

Pana la sfarsitul anului 2019, sagetatorii isi vor gasi linistea si armonia. Chiar daca poate credeai ca te-ai ratacit in ultima vreme, in acest an vei trece prin cateva schimbari semnificative, care te vor scoate din aceasta stare si te vor ajuta sa te bucuri de rezultat.

Profita de oportunitati si nu lasa nimic sa iti scape.

Prezenta lui Jupiter in acest context va fi deosebit de importanta pentru ca aceasta planeta ii patroneaza pe nativi.

Jupiter este ”planeta Marelui Noroc”, iar acum le poate aduce sanse Sagetatorilor prin persoane din trecutul lor sau ii poate ajuta sa schimbe situatiile, oricat de complicate, in favoarea lor.

Mai mult, planetele Mercur si Venus ii pot ajuta pe Sagetatori sa se impace cu fosi parteneri, colegi, prieteni sau sa renunte la situatiile ori relatiile care nu le mai sunt de folos.

In noiembrie, Jupiter a intrat in zodia Sagetator, unde va ramane timp de un an, iar atunci, sansa va incepe sa le surada cu adevarat.