Horoscop Azi

Luna Plină în Pești aduce tensiuni pentru mai multe zodii. Ce-ți rezervă horoscopul pentru zodia ta 0

Cu Luna Plină în Pești, astrele par să se alinieze pozitiv doar pentru zodiile de Pământ. Horoscopul aduce tensiuni pentru unii nativi care vor dura până la finalul lunii septembrie. Scorpionii sunt răniți în dragoste, motiv pentru care vor avea nevoie de sprijin necondiționat.

Iată ce-ți rezervă horoscopul pentru zodia ta!

Luna Plină în Pești. Berbec

Gășiți poate un prilej să va arătați recunoșțînță față de oameni care v-au dat o mâna de ajutor la timpul necesar. Este o perioada numai bună să va faceți cunoscută oferta de produse sau servicii unor potențiali clienți, să încercați să ajungeți pe o nouă piață.

Luna Plină în Pești. Taur

Va adaptați cu ușurință unui program mai încărcat sau poate că asta este exact ceea ce va doriți în această perioada: va dedicați unei pasiuni, va implicați într-un proiect ce va aduce și satisfacțîi morale pe lângă cele materiale sau de altă natură.

Luna Plină în Pești. Gemeni

Poate că faceți acum un bilanț sufletesc, reflectați la întâmplări mai mult sau mai puțîn plăcute și va pregătiți de un nou capitol în viață voastră. Va propuneți să luați lucrurile încetul cu încetul într-o relație pe cale de a se înfiripă, astfel încât să ajungeți să va bucurați pe termen lung.

Luna Plină în Pești. Rac

Va concentrați, se pare, în perioada următoare asupra familiei și a locuinței, chiar dacă nu va este indiferență și sfera profesională. Și poate vorbiți cu partenerul de viață despre o afacere pe care ați putea să o începeți în doi ori poate să mai cooptați rude, prieteni vechi.

Luna Plină în Pești. Leu

Au greutate cuvintele voastre, ideile și punctele de vedere și poate că în curând vi se va încredința un proiect ce ține de implementarea unor propuneri ale voastre. Interes pentru sănătate: observați poate efectele schimbărilor recente din preferințele voastre culinare.

Luna Plină în Pești. Fecioara

Sunteți abordați în perspectiva unei afaceri, a unei colaborări sau poate că vine un răspuns la o propunere pe care ați lansat-o chiar voi. Poate că aveți, în sfârșit, fondurile pe care le-ați estimat pentru un proiect personal, pentru reparațîi în locuința sau chiar pentru o nouă construcție.

Luna Plină în Pești. Balanță

În această perioada pare că cele mai bune investițîi sunt cele făcute în voi înșivă: se schimbă starea de spirit și la ea adăugați elemente de vestimentație sau accesorii noi, va schimbați look-ul. Iar astfel abordați stăpâni pe voi oportunitățile și provocările care va asaltează.

Luna Plină în Pești. Scorpion

Încearcă poate cineva să afle dacă v-a trecut supărarea, dacă mai aveți sentimente, dacă mai credeți în viitorul relației. Gândiți poate să continuați pe cont propriu un proiect pentru care alțîi și-au pierdut entuziasmul sau poate că descoperiți perspective care nu au fost luate în seama.

Luna Plină în Pești. Săgetător

Mici gesturi sau fapte va pot aduce mari rezultate pe termen mai lung, aprecierile șefilor și respectul colegilor. Se poate să primiți după o întârziere un accept, o autorizație și veți face tot ce ține de voi că să recuperați timpul pierdut, să va mențineți intacte șansele de succes.

Luna Plină în Pești. Capricorn

Motive de satisfacție, va permiteți să fiți mai relaxați după obținerea unui răspuns, atingerea unui obiectiv. Nu pare să va sperie răcirea vremii și va pregătiți de o deplasare la sfârșit de săptămâna, îi surprindeți pe cei dragi cu o rezervare la o pensiune, la un hotel.

Luna Plină în Pești. Vărsător

Rezolvări ce țîn de planul financiar: vi se acordă creditul solicitat, se repara o eroare și primiți niște bani înapoi, va asigurați bugetul pentru proiectul pe care îl aveți în vedere. Rude sau prieteni din altă localitate va confirmă faptul că sunteți așteptați cu tot dragul.

Luna Plină în Pești. Pești

Ați putea găși flexibilitate și înțelegere acolo până unde de curând era poate doar răceală sau dezinteres, aflați că mesajul vostru a ajuns la inima cui trebuia. Inima ușoară; va puteți concentra pe lângă chestiunile curente și asupra unor planuri de viitor, a unui vis al vostru.