Horoscop Azi

Horoscop toamnă Mihai Voropchievici – Taurii repară greșelile, iar Racii trăiesc în mister

HOROSCOP de toamnă. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul pentru toamna anului 2019.
HOROSCOP BERBEC – Vin vremuri intense în această toamnă pentru berbeci. În această toamnă este o ofertă în a se redescoperi.
HOROSCOP TAUR – Taurii se adaptează în această toamnă și repară tot ceea ce au greșit în trecut. Taurii au șansa să înceapă o viață nouă.

HOROSCOP GEMENI – Gemenii primesc un impuls care le poate aduce fericirea în viață. Poate fi ceva care să le trezească interesul. Ei se simt bine în mijlocul oamenilor.

HOROSCOP RAC – Racul trăiește în trecut în această toamnă. O persoană din trecut apare din nou. Atenție! Apare și ceva misterios în viața racilor.

HOROSCOP LEU – Leul simte absența cuiva foarte important care a făcut parte din viața lui. Toamna aceasta este perfectă pentru reîntâlniri, dar și pentru a face ceva nou.

HOROSCOP FECIOARĂ – Pentru Fecioare toamna asta aduce reînvierea unei iubiri. Flacăra dragostei se reaprinde pentru ei.

HOROSCOP BALANȚĂ – Balanța poate face greșeli în această perioadă mai ales în sfera profesională. Poate strica cu o vorbă tot ce a construit în acest an.

HOROSCOP SCORPION – Scorpionii nu prea au noroc. Soarta le joacă feste celor care au deranjat pe alții. Pot întârzia fiindcă au mizat pe alții. Scorpionii sunt obligați să ia decizii clare în această toamnă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Săgetătorii au multe oportunități în această toamnă. Au parte de transformare spirituală. E o perioadă magică pentru ei!

HOROSCOP CAPRICORN – A avut o vară plină. Culege satisfacții în această toamnă și da sfaturi pentru toată lumea.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – E visător. Pentru ei vin schimbări în carieră. S-au săturat de rutină.

HOROSCOP PEȘTI – Toate secretele lor ies la iveală în această toamnă. Au parte de succes în carieră!