Horoscop Azi

Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!

Afla ce se intampla cu zodia ta in aceasta luna!

Șobolan

Șobolanii vor avea o lună liniștită, așa cum îi place. La locul de muncă totul merge bine, iar acasă familia te susține în toate demersurile. Nativii Șobolan care sunt singuri au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Bivol

Nativul Bivol trebuie să învețe să fie mai clar în exprimare. Trebuie să se facă foarte bine înțeles, mai ales dacă are oameni în subordine. Dacă nu are, se pare că va avea. Așadar, trebuie să devii lider!

Tigru

Nativul Tigru își va oferi ajutorul unui apropiat care îi va deveni un fel de elev. Va învăța totul de la tine, mai ales dacă ești expert într-un domeniu tehnic. Te vei distra copios luna aceasta și sar putea să-ți găsești un partener de viață.

Iepure

Nativul Iepure va primi mesaje de la astre, fie prin postări e Facebook, fie prin alte surse. Trebuie să țină cont de ele și să încerce să le pună în practică. Este o lună bună pentru începerea unei afaceri.

Dragon

Dragonul avansează. La locul de muncă, în afaceri, în viață. Este o perioadă foarte bună pentru nativ, când are șanse reale să-și pună în practic ideile de afaceri, care vor avea succes.

Șarpe

Nativul Șarpe se pare că trebuie să se reorienteze, deoarece are probleme la locul de muncă și trebuie să-și schimbe job-ul. Nici acasă nu-i merge prea bine, iar partenerul de viață este din ce în ce mai nemulțumit.

Cal

Nativul Cal trebuie să se înarmeze cu răbdare. Va avea multe probleme luna aceasta, iar fără calm nu se știe cum se vor rezolva problemele. Cu vorba bună și decizii luate cu calm, totul se va rezolva.

Oaie/Capra

Luna aceasta nativii Oaie/Capră trebuie să acorde timp sănătății. Nu ar fi rău să faceți niște analize medicale, poate chiar și un tomograf, pentru ca o afecțiune mai veche să nu recidiveze.

Maimuță

Nativii Maimuță trebuie să se tempereze puțin, să încerce să schimbe puțin tonul, să fie mai calmi și să se facă bine înțeleși. Nimănui nu-i place să se țipe la el, așadar fă o schimbare.

Cocoș

Luna septembrie vine cu noi provocări pentru Cocoș. Nativii sunt nevoiți să își caute un nou loc de muncă, deoarece șefii nu sunt mulțumiți deloc de activitatea lor. Sunt însă apreciați de prieteni, care îi vor scoate în oraș în fiecare weekend.

Câine

Septembrie este o lună excelentă pentru nativii zodiei mai sportivi din fire. Dacă participi la competiții, sunt șanse mari să ieși pe primele locuri. Este indicat să-ți îndrepți atenția spre viața amorosasă, mai ales dacă există o persoană specială în viața ta.

Mistreț

Nativul Mistreț trebuie să fie foarte atent la oportunitățile pe care astrele i le scot în cale. Sunt oportunități bune de afaceri, însă trebuie să fii capabil să le pui în practică. Dacă nu te descurci, găsește-ți un parteneer.