Horoscop Azi

Eclipsă de lună, vizibilă din România, marţi noapte! Care vor fi cele mai afectate zodii

Eclipsa de Lună are loc în noaptea de marţi spre miercuri şi este una parţială. Fenomenul începe la ora 21.44, când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar câteva zodii vor simţi pe propria piele acest lucru.

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 21.44, începe eclipsa de Lună, care va fi vizibilă din România. La ora 23.00, Luna va intra parţial în umbra Pământului, iar partea dreaptă a discului va deveni mai puţin strălucitoare.

Maximul se va produce la ora 00:31, moment în care jumătate din disc va fi în umbra Pământului. Fenomenul se termină la ora 03:18, anunţă Mediafax.

Rac – Dacă până în această seară nativii Rac simţeau nevoia de odihnă, acum sunt mai activi ca niciodată şi îşi fac planuri pentru următoarele zile, la o ieşire cu prietenii.

Gemeni – În ultimele zile, ceva parcă n-a mers în viaţa Gemenilor. Aceşti nativi s-au izolat de lume şi rău au făcut! În această seară, vor realiza importanţa persoanelor care le-au fost alături şi, cu scuzele de rigoare, vor reveni la sentimente mai bune.

Leu – Eclipsa de Lună aduce bani pentru Lei! Nu, nu e o glumă. Problemele financiare vor dispărea ca prin minune şi, în sfârşit, nativii Leu vor cunoaşte o perioadă perfectă pentru a face economii.

Vărsător – Atenţie la Vărsători! Nativii tind să fie mai irascibili ca niciodată. Când ştiu că au dreptate, nimic nu îi poate convinge că este altfel. Problemele din ultimele zile se vor simţi mai intens în timpul eclipsei de Lună.