Horoscop Azi

Horoscopul toamnei 2019: Cine se îndrăgosteşte, cine se desparte, pe cine îl aşteaptă aventuri de neuitat

Afla ce se intampla cu zodia ta in aceasta toamna!

ZODIILE DE AER

Gemenii au parte de câteva luni în care vor avea ocazia să se redreseze. Lucrurile tind să se schimbe destul de radical mai ales din punct de vedere amoros.

Balanțele și Vărsătorii pornesc pe un nou drum. O nouă etapă extrem de importantă se anunță în viețile lor.

ZODIILE DE APĂ

Racii au parte de schimbări fundamentale din toate punctele de vedere. Nu e exclus să sufere o despărțire până la finalul lunii septembrie. Se trezesc în relații toxice și trebuie să spună stop.

Scorpionii au de făcut niște alegeri vitale. Nici pentru ei toamna nu se termină într-o notă tocmai optimistă.

Cât despre Pești, acești nativi au de făcut multe drumuri în interes profesional. Vor ajunge acolo unde își doresc doar dacă sunt atenți la fiecare pas.

ZODIILE DE FOC

Leii și Berbecii au parte de trei luni spectaculoase din toate punctele de vedere. Sunt favorizați în sectorul muncii așa că se vor trezi cu niște bani frumoși în buzunare.

Săgetătorii vor avea parte de momente delicate mai ales în familie. Îi așteaptă tot felul de evenimente despre care știau că vor avea loc.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii trebuie să ia taurul de coarne pentru că vara aceasta se încheie cu examene importante mai ales în sfera profesională. Au multe de făcut.

Fecioarele trebuie să ia o decizie importantă privind viitorul lor profesional. Vin momente pe care le-au tot evitat, dar nu vor avea încotro.

Capricornii au de dus o bătălie cu niște umbre ale trecutului. Aceste umbre iau forma unor oameni sau a unor situații conflictuale care pot apărea din senin.