Horoscop Azi

Horoscop 23 August 2019. Se limpezesc apele pentru o zodie si porneste pe un nou drum. Inca doua zodii sunt vizate de astre, intra in Vinerea Neagra

Horoscopul zilei de 23 august 2019 aduce vești despre fiecare zodie în parte. Săgetătorii au parte de succes și afirmare, Taurii se confruntă cu probleme financiare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Berbec

Berbecii vor avea parte de o perioadă foarte bună din punct de vedere al sănătății, dar și în privinţa relaţiilor de muncă. În dimineaţa zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 septembrie, oferind, alături de Marte şi Venus, un sprijin rea! pentru starea lor de sănătate (susţinere energetică, vitalitate, optimism, rapiditatea proceselor fiziologice). Începând de vineri, va începe o perioadă de două-trei zile în care comunicarea va fi la cote importante, oferindu-le celor născuţi în Berbec şansa de a se exprima liber, frumos şi convingător.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Taur

Taurii vor avea parte de probleme financiare, născute din veşti, ştiri, informaţii cu privire la regimul fiscal sau la cel salarial pentru care simt nevoia de consultări şi lămuriri. De la sfârşitul săptămânii viitoare, vor începe să funcţioneze multe trigoane, simple sau regale, pe semnele de Pământ, care vor accentua logica, luciditatea, raţiunea, judecata corectă şi pragmatismul şi îi vor proteja de exagerări, subiectivism, slăbiciuni în gândire şi decizii luate pe fondul mâniei sau al spaimei. Urmează, așadar, o perioadă dificilă pe pentru nativii din zodia Taur.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Gemeni

Din 23 august, după ora 17:34, urmează o perioadă în care dialogurile, întâlnirile, confruntările de opinii vor fi posibile, dar fără rezultate semnificative, ba, chiar, ele ar putea fi presărate cu reticenţe şi piedici de ordin familial care se răsfrâng în chip negativ asupra unui ideal profesional la care nu vor să renunţe. Urmează o perioadă extrem de încărcată pentru acești nativi și ar fi bine să nu capituleze!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Rac

Vineri, 23 august 2019, Soarele va intra în zodia Fecioarei, semn pe care îl va tranzita până în dimineaţa zilei de 23 septembrie. Nativii din zodia Rac se vor maturiza, sporind nevoia de a învăţa, de a asimila, de a căpăta experienţă și de a se maturiza. De asemenea, se vor face aluzii, sugestii, “şoapte” menite să atragă atenţia celor născuţi în zodia Racului asupra unei persoane sau a unui eveniment, creând reparaţia, pe căi discrete, a unui abuz, a unei înşelătorii sau a confuziei stârnite de persoanele care au avut interesul să-i destabilizeze.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Leu

Până pe 15 septembrie, Leii au șanse mari de a câştiga “un ban în plus” sau de a găsi soluţii mai puţin spectaculoase, dar utile pe termen scurt, la problemele financiare curente. De asemenea, Soarele va intra în zodia Fecioarei şi îi va ajuta să aibă o dinamică specială în a face rost de bani, a face plăţi, a-şi administra atât veniturile, cât şi datoriile. Pe de altă parte, nativii din zodia Leu vor avea parte de dialoguri cu prietenii, relaxante, plăcute, dar fără mare importanţă în economia relaţiilor sau a vieţii personale a Leilor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor funcţiona, armonic şi profitabil, alături de perechea Venus/Marte. Din 23 august, după ora 17:34, pentru unii se va pune o problemă de imagine sau de succes nu tocmai lesne de controlat din cauza refuzului nativilor de a se purta într-un fel care le displace. Nu vor să se prefacă pentru nimic în lume, iar asta le va da o forță interioară grozavă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Balanță

Soarele va intra în zodia Fecioarei, astfel că se vor amplifica tendinţele pe care le susţin planetele Marte şi Venus. Totuși, există şi alt aspect în afara acestor premise, fiind vorba despre susţinerea sau chiar de “sporul” pe care îl pot avea, în cazul Balanţei, duşmanii acestora. După ora 17:34, apar idei și soluţii interesante, un spor de cunoaştere prin intermediul informaţiilor transmise pe cale orală, respectiv participare la cursuri de pregătire, lecţii, meditaţii, conferinţe, grupuri de lucru.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea parte de operează în sectorul relaţiilor de prietenie, cărora, de la caz la caz, le poate da un impuls strălucitor sau o clipă de graţie: cunoştinţe necesare, ajutor nesperat, întâlniri importante pentru evoluţia nativilor. Din 23 august, vor avea parte de discuţii, consultări, evaluări, oferte şi propuneri lansate unui nativ cu privire la felul în care s-ar putea rezolva un ajutor ori un câştig material.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Săgetător

Vineri dimineața, Soarele va intra în zodia Fecioarei şi va contribui cu influxuri pozitive la susţinerea unui progres: debut, succes, afirmare, confirmare a valorii personale, susţinere publică. Urmează dialoguri cu partenerii de viaţă şi/sau activitate cu care trebuie să pună la punct o strategie, un derapaj relaţional, o înţelegere. Va fi un moment bun pentru a susține un demers personal ce priveşte viitorul lor şi în legătură cu care pot dialoga cu persoane utile lor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Capricorn

Soarele va intra în zodia Fecioarei şi se va alătura planetelor Venus şi Marte. În timp ce pentru unii va fi un ”Răsărit de soare„, pentru alții nu va fi perceput “răsărit de Soare”. Cu trecerea timpului însă, nativii din zodia Capricorn își vor da seama că această opțiune profesională le va fi de viitor, iar odată cu trecerea timpului se va dovedi justificată şi de viitor pentru cariera lor. Nativii vor avea dialoguri pe teme medicale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Vărsător

Soarele va intra în zodia Fecioarei unde va lucra în chip pozitiv în planul soluţiilor materiale, funcționând ca un factor puternic de revigorare interioară în cazul celor care s-au confruntat cu spaima de boală. De asemenea, Vărsătorii vor simţi nevoia sa se destindă, în funcţie de vârstă, educaţie, profesie, aspiraţii personale: în timp ce unii vor dori să se rafineze prin cultură și artă, alții vor avea parte de experiențe de viață nemaiîntâlnite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 august 2019 Pești

Nativii din zodia Pești vor găsi soluții avantajoase în plan material, având mare fler în negocierea unor contracte favorabile nativilor. De vineri însă, nativii din zodia Pești vor avea parte de consultări pe teme locative, privind estimarea unui preţ în vederea unei achiziţii sau vânzări imobiliare ori a unei închirieri. Urmează, așadar, discuții de principiu privitoare la oportunitatea înstrăinării unui bun patrimonial.