Horoscop Azi

Horoscop 22 august. Zodia care suferă cumplit!

Horoscop Berbec. Filozofia ta de viață va suferi modificări. Probabil în urmă unor studii, cercetări sau discuții cu persoane experimentate în varii domenii de activitate te vei hotărî să abordezi cu totul altfel lumea și provocările ei. Totuși, mentalul tău este labil și ar fi bine să lași deciziile sau observațiile importante pentru zilele următoare. Relaxează-te cu un film bun!

Horoscop Taur. Zilele acestea te predispun la cheltuieli masive. Partenerul de viata nu este de acord cu dorintele si nevoile tale. Ai putea fi putin cam egoist. Cert este ca daca nu ii dai dreptul la replica si partenerului, s-ar putea ca relatia ta sa ia sfarsit.

Horoscop Gemeni. Este o perioada favorabila pentru un job nou sau un partener nou de afaceri. Ai grija sa nu iti neglijezi prietenii si familia, altfel vei avea de suferit. Pe plan financiar, se intrevad castiguri mari.

Horoscop Rac. Ești tentat să muncești mult in aceasta saptamana, lucru greu de realizat. Sănătatea este vulnerabilă și o afecțiune veche poate recidiva brusc. Posibil să fie nevoie de consultații, analizele medicale sau de intervenții chirurgicale. Totuși, pe cât posibil, evită-le în aceste zile. Odihnă, compania celor dragi și bună dispoziție îți prind bine.

Horoscop Leu. Sunt zile potrivite activităților de genul hobby. Cei dragi te pot necaji, cerându-ți sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este răscolit și numai cu eforturi susținute se poate ajunge la un consens. Iubește-te mai mult și evită să ai așteptări prea mari de la persoană iubită sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale și să fii nevoit să lucrezi.

Horoscop Fecioară. Activitățile gospodărești va relaxeaza in aceasta dupa amiaza. Posibil să întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparații sau reamenajări trebuie amânate.

Horoscop Balanța. Gândești și vorbești mult în acesta perioada, astfel cei din preajmă ta vor fi nevoiți să-ți asculte pledoariile. Pe undeva, datorită unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum în perioadă pe care o traversăm depui eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente de a le scoate la suprafața și de a le dizolvă odată pentru totdeauna. Acceptă sfaturile și sprijinul celor dragi.

Horoscop Scorpion.Este posibil să primești bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi și celorlalți din avutul tău este mare și de bun augur. La la momenul potrivit ți se vor înapoia toate cu acceași monedă. Odihnește-te și evită excesele alimentare!

Horoscop Săgetător. Contextul astral îți oferă forță, dorință de schimbare și posibilități de a începe proiecte personale noi. În primul rând ai grijă de sănătatea ta. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt stresate și au nevoie, pe de o parte sprijinul celor dragi, iar pe de altă parte de îngrijiri de specialitate.

Horoscop Capricorn. Ești predispus la izolare, meditații interioare și la discuții tainice cu persoane de încredere din mediul profesional. Fii prudent și vorbește puțin despre ține și intențiile de viitor. Se pot accentua unele afecțiuni ale sistemului renal și segmentelor capului. Controalele și analizele medicale pot fi luate în calcul.

Horoscop Vărsător. Unele persoane apar în preajmă ta aducându-ți informații deosebite, însă alții vor doar să profite de pe urma experienței tale profesionale. În umbră încep să se croiască disensiuni între ține și colegii de muncă. Se recomanda discreție și evitarea implicării în acțiuni neprofitabile.

Horoscop Pești. Se conturează întâlniri și dialoguri cu multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Oricât ai încerca să treci neobservat, tot se va găsi cineva care să te urmărească și să te provoace în vreun fel. Ar fi bine să profiți de forță acestor zile și să socializezi cu toată lumea. Însă și acasă se pare că vei fi solicitat destul de mult. Alege-ți prioritățile, vorbele și gesturile cu grijă!