Horoscop Azi

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. Vărsătorii petrec o seară plăcută cu jumătățile lor, Gemenii au o relație de cuplu favorizată de stele

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST. Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si stralucire vietii. Poti simti ca totul are o viteza mult mai mare. Fa actiuni pozitive si bucura-te de calatorie! Sunt zile pline de vitalitate in care vezi ce este esential pentru inima ta si simti ca esti de neoprit in a obtine. Primim de la Luna in Berbec o mare energie ce ne propulseaza inainte. Emotiile pot fi puternice iar rabdarea nu este punctul forte acum.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. Iata un nou mesaj de la astre pentru zodia ta!

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Chiar daca ai o multime de responsabilitati si sarcini ce trebuie finalizate astazi nu trebuie sa te lasi complet absorbit de ele si sa uiti de persoana iubita. Daca esti singur este timpul sa exersezi cum sa-ti ridici starea de spirit.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este momentul sa renunti la trecut si sa ai un nou inceput din punctul de vedere al vietii amoroase, un inceput plin de optimism. Daca scapi de ezitarile prostesti si te lasi cuprins de pasiunea pe care o simti in interiorul tau, lucrurile se vor imbunatati. Singur? Este momentul sa-ti acorzi o sanse persoanei care, de multa vreme, iti face curte. Nu ai nimic de pierdut. Mai mult, lucrurile ar putea lua o intorsatura chiar mai interesanta decat ti-ai imagina.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Relatia de cuplu este favorizata de stele, asa ca ai grija sa elimini plictisitoarele probleme de zi cu zi si sa petreci timp de neuitat in compania persoanei iubite. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu sta in casa fara sa faci nimic, daca nu schimbi ceva rezultatul va ramane la fel.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

Pasiunea pe care de obicei o tii ascunsa a iesit la suprafata astazi asa ca vei avea o seara extraodinara cu partenerul de cuplu, iar relatia voastra va avea numai de castigat. Daca, pe de alta parte, esti singur nu te astepta ca sufletul pereche sa-ti cada in brate. Trebuie sa iesi si sa preiei initiativa.

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)

Azi ai oportunitatea de a petrece timp de calitate impreuna cu persoana iubita, lucru care ajuta ca relatia voastra de cuplu sa treaca la un nivel superior. Si pentru a fi sigur ca totul va merge ca pe roate ai grija sa fii deschis si sa-i marturisesti partenerului ce simti pentru el. Singur? Nu dispera! S-ar putea sa te revezi cu o fosta iubire si sa realizezi ca nu te-ar deranja sa reinnodati idila.

Horoscopul zilei de dragoste FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Pot exista anumite discutii in contradictoriu intre tine si partenerul de cuplu. Incearca sa ramai calm, sa nu te lasi cuprins emotii si sa spui ceva ce vei regreta mai tarziu. Esti singur? Exista cineva la birou care ti-a furat inima? Azi este momentul sa-i dezvalui ce simti pentru persoana respectiva. Nu vei fi dezamagit.

Horoscop zilnic dragoste BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Lucrurile merg bine in relatia ta de cuplu. Incearca sa te apropii mai mult de partener, mai ales ca stelele iti zambesc. Exprima-ti cu onestitate sentimentele de iubire pe care le simti pentru jumatatea ta. Singur? Trebuie sa iesi mai mult. Doar asa poti cunoaste oameni noi. Iar una dintre aceste persoane ar putea fi chiar jumatatea pe care o cauti de atat de multa vreme.

Horoscopul zilei de dragoste SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prea multe probleme si tensiuni s-au acumulat in relatia ta de cuplu si toate acestea te impiedica sa te bucuri de compania partenerului. Vestea buna este ca toate acestea vor fi rezolvate in curand. Asa ca respira adanc si incearca sa petreci timp de calitate impreuna cu persoana iubita. Daca esti singur, concentreaza-te pe lucrurile care iti plac. Invata sa te simti bine indiferent ca esti singur sau in compania cuiva si vei gasi ceea ce cauti mai curand decat te-ai fi asteptat.

Horoscop zilnic dragoste SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Relatia ta de cuplu a fost pusa la grea incercare din cauza grijilor de zi cu zi dar si a problemelelor pe care tu si jumatatea ta le-ai avut in ultima vreme. Insa azi este ziua in care puteti sa acordati mai multa atentie relatiei voastre. Este sansa voastra sa puneti relatia pe o baza mult mai solida si sa decide sa petreceti mai mult timp impreuna. Singur? Este momentul sa faci prima miscare. Vorbeste deschis cu persoana pe care ai pus ochii. Fii sigur ca vei primi raspunsul pe care il astepti.

Horoscopul zilei de dragoste CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua de azi se anunta excelenta pentru viata ta amoroasa. Ai reusit sa clarifici lucrurile cu persoana iubita prin intermediul unei discutii calme si amandoi ati fost relaxati. Daca esti singur nu mai cauta perfectiunea. Fiecare om are propriile sale defecte, asa ca da-le oamenilor o sansa. In special celor pe care ii placi.

Horoscop zilnic dragoste VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

In relatia de cuplu lucrurile merg foarte bine. Ai sansa de a petrece o seara superba alaturi de persoana iubita. Singur? Nu te mai stresa, permite-ti sa te relaxezi. Totul se intampla cu un scop si, in cele din urma, vei obtine rezultatele scontate.

Horoscopul zilei de dragoste PESTI (20 februarie – 20 martie)

Bucura-te de aceasta zi minunata si uita de problemele si grijile cotidiene. Daca esti singur, este momentul sa lasi sarmul si sex appeal-ul tau sa vorbeasca pentru tine. Elibereaza-ti sexualitatea si vei cuceri cu siguranta pe oricine vei pune ochii.