Horoscop Azi

Horoscop saptamanal 12 – 18 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12-18 august.

HOROSCOP BERBEC. O săptămână care aduce multe acțiuni. Își impun părerile, opiniile, ideile în fața autorităților. De aici vin bani. De miercuri pot să-și schimbe atitudinea față de o persoană pe care o iubesc.

HOROSCOP TAUR. Au probleme legate de acte. Poate au un proiect valoros, dar trebuie să-l prindă. De miercuri au autoritate.

HOROSCOP GEMENI. Vorbim de o săptămână care îi atenționează în privința banilor. Au oportunități de a pleca într-o călătorie.

HOROSCOP RAC. Pun accent pe partenerul de viață, sunt foarte exigenți, De miercuri se gândesc mai mult la propriul lor interes.

HOROSCOP LEU. Săptămâna începe energic pe plan profesional. Trebuie să vadă cu cine lucrează, cum colaborează. Au nevoie să-și încarce bateriile. Relația cu partenerul de viață e influențată de Luna Plină.

HOROSCOP FECIOARĂ. Își manifestă calitățile, își arată tot ce au mai bun. De asta depinde modul în care decurge o colaborare.

HOROSCOP BALANȚĂ. Ori își răstoarnă casa cu susul în jos pentru a renova ori sunt multe discuții în familie. Au parte de multă agitație.

HOROSCOP SCORPION. Sunt atenți la lege și la obligațiile administrative și juridice. Luni și marți pot discuta cu superiorii sau diverse autorități. Trebuie să fie mai atenți la taxe, impozite. Luna Plină pune accent pe casă, colaborare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Preocupați de bani, restrâng cheltuielile. Luna Plină e fixată în zona moralității. Pot înțelege ce n-au înțeles. Pot accepta persoane pe care nu le-au acceptat.

HOROSCOP CAPRICORN. Își analizează viața, mai ales dacă sunt pe punctul de a repeta o greșeală, o situație. Luna Plină le aduce sentimentul că pot, de ei depinde să facă schimbări în viața lor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. O săptămână care începe cu multă muncă. Nu prea au chef, dar dacă se mobilizează au succes.

HOROSCOP PEȘTI. Au planete foarte valoroase în zona muncii. Pot face proiecte fabuloase.