Horoscop Azi

Horoscopul dragostei pentru luna august: MOMENTUL PRIELNIC SA NE PUNEM DORINTE SI SA NE IMPLINIM IUBIREA

Luna Noua din 1 si din 30 august inteteste spiritul de initiativa si energia, inclusiv pe cea sexuala si ne ajuta sa cucerim cu usurinta.

Singuri sau intr-o relatie, la inceput de drum sau impreuna cu partenerul de ani de zile, luna august e prielnica pentru a ne pune dorinte si a ne face planuri in doi. Suntem romantici, ne bucuram unul de altul, ne distram, ne iubim fara retineri. Luna Noua din 1 si din 30 august inteteste spiritul de initiativa si energia, inclusiv pe cea sexuala si ne ajuta sa cucerim cu usurinta, dar si sa facem promisiuni pe care apoi trebuie sa le cumpanim si sa le transformam in realitate. Orgoliul este singurul care pune ceva piedici, daca nu il tinem in frau…

Horoscopul dragostei august Berbec
Ai toate motivele sa zambesti! In dragoste lucrurile sunt promitatoare cum n-au mai fost de multa vreme. Esti si te simti incantatoare, sigura pe tine, increzatoare. Chiar daca apar diferente de opinie cu partenerul de cuplu, ajungeti la un numitor comun fara multa valva, luand decizii din mers. Poti lega acum relatii solide sau poti decide viitorul relatiei alaturi de iubitul tau, mai ales daca va doriti in curand un copil. Poate ca esti deja insarcinata si faci vestea publica acum! Cuplurile care au copii se vad nevoite sa-si indrepte toata energia catre ei, dar daca esti singura, e timpul pentru distractie!

Horoscopul dragostei august Taur
Lucrurile pe care le intreprinzi acum alaturi de perechea ta, mai ales daca sunt legate de confortul vostru, de camin, de spatiul intim in care va petreceti timpul impreuna se dovedesc idei excelente, care va apropie si va aduc bucurie. Nu lasi pe nimeni sa intervina in planurile tale si-ti rezervi dreptul de a lua decizii cu privire la copii, la familie, la lucrurile dragi. Taurii singuri sunt tentati sa se implice intr-o relatie pentru a nu se mai simti ai nimanui si e tocmai bine, pentru ca oportunitatile sentimentale nu lipsesc. Nu ezita sa vorbesti cu cineva despre ceea ce te framanta.

Horoscopul dragostei august Gemeni
Maleabilitatea te ajuta sa ajungi la un numitor comun cu jumatatea ta sau cu alta persoana draga din familie, de care te-ai distantat in ultima vreme. Daca nu reusesti sa te faci inteleasa prin viu grai, scrie pe hartie ce-ti doresti si ce te supara. Negocierile decurg astfel usor si prielnic pentru tine! E un moment excelent sa lasi trecutul in urma si sa vorbesti deschis despre asteptarile tale viitoare. Tot acum te poti simti impulsionata sa faci unele schimbari legate de organizarea familiei, de locuinta… Iar daca vrei sa gasesti un partener de cursa lunga, il poti intalni in aceasta luna fierbinte.

Horoscopul dragostei Rac august
Aceasta luna de vara se dovedeste stralucitoare pe plan sentimental! Ai toate motivele sa te gandesti la un viitor promitator in doi. Doar Luna Plina din 15 august iti aduce cateva zile de nelinisti si temeri pe care le poti depasi cu maturitate si stapanire de sine. Evita sa devii agasanta cu partenerul in jurul acestei date, chiar daca arzi de nerabdare sa afli ce-si doreste si ce planuri are cu privire la voi doi. In schimb, concentreaza-ti atentia asupra vietii intime. Pregateste-te pentru nopti fierbinti, care vor influenta atmosfera de acasa si bunul mers al relatiei!

Horoscopul dragostei Leu august
Luna august e luna ta norocoasa in toate privintele, iar in dragoste iti faci prietenele invidioase cu sarmul tau si cu succesul de care te bucuri. Primesti invitatii tentante de la cineva bine vazut si placut de toata lumea, poate chiar o cerere in casatorie. Te vei simti in culmea fericirii si vei emana o energie irezistibila, dovada ca iubesti si este iubita. Profita la maximum de prezenta planetei Venus in semnul tau in primele trei saptamani ale lunii! Un singur sfat: tine-ti orgoliul sub papuc si nu considera ca totul ti se cuvine, daca iti doresti armonie, liniste si pace in familie.

Horoscopul dragostei august Fecioara
Luna asta ti se limpezesc gandurile si sentimentele. O situatie care te-a tinut multa vreme pe jar se poate rezolva favorabil. Dupa data de 18 august Marte intra in Fecioara si iti aduce energie, dar si risc de a fi irascibila si categorica in relatia cu partenerul. Fii precauta, tempereaza-ti pornirea de a te impune si gaseste solutii convenabile si pentru jumatatea ta. In ultima saptamana a lunii beneficiezi de protectia planetei Venus, care te face agreabila in ochii celorlalti si astfel micile greseli ti se trec cu vederea. Asteapta-te la fluturi in stomac si emotii pozitive!

Horoscopul dragostei august Balanta
August este pentru tine o luna aglomerata, in care te simti solicitata si exploatata, insa iti gasesti confortul si linistea in familie, poate intr-o scurta vacanta sau escapada romantica la care visezi de mult. Partenerul se dovedeste intelegator si dispus la concesii, astfel ca poate ceda intr-o privinta in care parea de neinduplecat. Daca nu se intampla astfel, iti sunt testate rabdarea si capacitatea de adaptare la ce ti se ofera. Balantele singure au sansa de a-si schimba statutul luna asta. Intalnesti oameni interesanti, trebuie doar sa le dai o sansa si sa crezi ca visele pot deveni realitate!

Horoscopul dragostei Scorpion august
E o luna in care viata sentimentala nu e in centrul preocuparilor tale si tocmai de-asta vei avea parte de ceva reclamatii din partea partenerului de viata neglijat. Nu il lasa sa se simta neinsemnat, nu-ti incalca promisiunile si nu amana planurile voastre comune decat daca gasesti un mod convingator si foarte placut de a te revansa. Poate demarati un proiect incitant in doi, legat de un hobby sau chiar de o chestiune mai serioasa, aducatoare si de satisfactie, si de profit. Unii Scorpioni vor simti acum ce inseamna compatibilitatea, intelegerea si dragostea adevarata!

Horoscopul dragostei august Sagetator
Esti super energica luna asta si nu reusesti sa-ti controlezi dorintele impulsive. Faci exact ceea ce simti, dar asta iti poate aduce si necazuri sentimentale daca cedezi ispitelor nepotrivite. E bine sa te concentrezi asupra aspectelor placute din relatie, sa-ti amintesti ce v-a adus impreuna, cum te-a cucerit partenerul tau. Retraieste acele momente! Daca esti singura, te poti indragosti subit de un coleg sau sef ori ei sunt cei care iti fac avansuri la care nu stii cum sa reactionezi. Cert este ca situatia amoroasa incerta iti afecteaza puterea de munca si poate chiar bugetul.

Horoscopul dragostei Capricorn august
E o perioada calma, in care poti regla ceea ce n-a functionat tocmai bine in perioada anterioara. Trebuie sa spui ce ti-a lipsit si ce-ti doresti si sa deschizi drumul spre discutii pozitive cu cel pe care il iubesti. In sfarsit, in preajma Lunii Pline nu te mai temi sa-ti arati sentimentele, emotiile, temerile si sensibilitatea. E o perioada prielnica pentru impacari si regasiri, dar si una in care te poti elibera de ceea ce te impovareaza si te tine pe loc. Unii Capricorni isi vor dori sa consolideze relatia cu partenerul printr-o achizitie comuna importanta.

Horoscopul dragostei august Varsator
Poti descoperi ca tu si partenerul de cuplu aveti perspective total diferite legate de viitor. In jurul Lunii Pline din 15 august simti mai acut si bucuriile, si tristetile, dar, daca vei avea momente in care vrei sa lasi totul in urma si sa-ti iei talpasita, nu te grabi sa-ti faci bagajele. Lucrurile se pot schimba favorabil tocmai cand nu te mai astepti, chiar de la o clipa la alta… Partenerul de viata iti poate dezvalui emotii si sentimente pe care nu i le banuiai si care te cuceresc iremediabil. E timpul sa constientizezi ce iti doresti de la actuala relatie si incotro te indrepti.

Horoscopul dragostei Pesti august
Daca te nelinisteste atitudinea partenerului in unele momente, ia in calcul ca, la randul lui, poate fi confuz cu privire la ceea ce simti, fara sa-ti marturiseasca acest lucru. Tot ce nu ai reusit sa explici sau sa intelegi in perioada anterioara se clarifica abia dupa jumatatea lunii, cand comunici cu usurinta si-ti exprimi sentimentele cu o lejeritate care nu lasa loc de interpretari sau de greseli, astfel ca relatia de cuplu se revigoreaza si fluturii din stomac incep din nou sa dea din aripi… Lasa-i sa zburde creand contextul favorabil pentru cat mai multe momente petrecute doar in doi.