Horoscop Azi

Trei zodii de femei pe care bărbaţii le ocolesc

Când vine vorba despre alegerea perechii, bărbaţii sunt foarte atenţi la femeile pe care le au în preajma lor. Dacă sunt pe gustul lor vor face orice este posibil pentru a le cuceri, dar dacă nu îndeplinesc standardele lor, le ocolesc pe cât posibil. Există tipuri de femei care, pur şi simplu, nu reuşesc să menţină relaţii pe termen lung, iar acest lucru nu este neapărat un lucru bun pentru un bărbat.

Femeile ocolite de bărbaţi nu au nimic special la prima vedere. Totuşi, la o privire mai atentă sau o conversaţie mai înflăcărată, ies la iveală rând pe rând trăsături de care bărbaţii se tem şi fug.

Leu       
Se ştie despre femeia Leu că este una dintre cele mai încăpăţânate şi arogante din tot zodiacul. Este în stare să încalce orice principiu pentru a ajunge acolo unde doreşte. Se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât ea. Consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când a trecut prin toate etapele posibile şi când a depus toate eforturile posibile. Femeia Leu are o părere extraordinară despre ea. Însă acest lucru nu reflectă neapărat realitatea, ci pune bărbaţii pe fugă. Nativa este foarte materialistă şi privește lucrurile doar din prisma banilor. Pare că acest lucru umbrește posibilitatea unei relaţii reuşite cu un bărbat care să o înţeleagă.

Femeia Leu adoră să fie un model pentru cei din jur şi să îi ghideze pe alţii, chiar în viaţa lor privată. Această dorinţă de a controla totul îi va pune cu siguranţă pe bărbaţi pe fugă. Nu în ultimul rând, nativa are și defectul de a-i critica pe cei din jur cu răutate.
Săgetător

Femeia Săgetător poate să spună unele lucruri care să nu le placă bărbaţilor sau chiar să îi îngrozească. Uneori este atât de sinceră, încât bărbaţii ar prefera un strop de minciună care să mai înfrumuseţeze puţin adevărul. Aceasta se lasă foarte greu înduplecată şi este nevoie de un efort considerabil pentru a fi convinsă de ceva. Nu îşi va sacrifica în nici un fel propria personalitate sau libertate pentru un bărbat.

Femeia Săgetător este o fire copilăroasă şi naivă, ceea ce o face să aibă concepţii inocente asupra vieţii, încât poate fi uşor păcălită. Sensibilitatea care o caracterizează pe femeia din această zodie o face să treacă greu peste necazuri, supărări sau eşecuri. Această lipsă de tărie poate să reprezinte un minus pentru bărbaţi.

Femeia din zodia Săgetător nu este interesată prea mult de căsătorie şi de stabilirea unei relaţii serioase. Ea preferă să se distreze şi să îşi trăiască viaţa de femeie independentă. Viaţa de familie nu i se potriveşte, de aceea bărbaţii din jurul ei vor trebui să depună eforturi serioase dacă vor, totuşi, să încerce o relaţie cu ea. De asemenea, femeia Săgetător nu va accepta să renunţe la activitatea ei profesională pentru nimic. Până nu îşi îndeplineşte toate dorinţele, nimeni nu o va îndupleca.
Capricorn

Femeia Capricorn nu suportă stabilitatea şi rutina. Acest lucru poate cauza o stagnare de care ar fugi oricare bărbat. Are standarde atât de ridicate, încât bărbaţii simt că nu o să le poată face faţă. Nativa poate deveni extrem de critică cu cei din jur, lucru care poate deranja. Îşi doreşte să deţină lucruri care să îi facă pe alţii invidioşi, transformând această atitudine în scop principal.

Femeia Capricorn este obsedată de muncă, ceea ce o determină să facă tot timpul pe şefa şi să creadă că are mereu dreptate. Această atitudine poate fi deranjantă şi obositoare dacă este vorba despre o relaţie. Se teme că nu este perfectă, de aceea preferă să arate cu degetul greşelile altora şi să le scoată cât mai mult în evidenţă.

Pentru că nu vrea să pară slabă, femeia Capricorn iartă extrem de rar şi nu este dispusă la niciun fel de compromis. Când această incapacitate de a face compromisuri e adusă în relaţie, poate fi dificil. Nici un bărbat nu va sta lângă o femeie care nu va ierta sau nu va face nimic pentru fericirea relaţiei lor.

Dacă te regăseşti printre aceste zodii, ar trebui să fii mai atentă la comportamentul tău. Altfel, vei ajunge să fii ocolită de toţi bărbaţii.