Horoscop Azi

Cum vor fi zodiile peste 10 ani

Te-ai întrebat vreodată cum va arăta viața ta cândva, într-un viitor îndepărtat? Dacă te vei menține la fel sau, dimpotrivă, vei fi atât de schimbată încât nici măcar nu te vei mai recunoaște? Noi admitem că ne petrecem destul de des momentele de reverie imaginându-ne cât de bine vom arăta sau cât de fericite vom fi peste 10 ani!

Azi îți spulberăm însă o parte din îndoieli, deslușindu-ți cum vei fi peste 10 ani, în funcție de semnul tău astrologic!

Cum va arăta viața ta peste 10 ani
Află cum vei fi peste o lungă perioadă de timp, grație astrelor!
Berbec. Nu te vei schimba prea mult în 10 ani, ceea ce nu înseamnă că viața ta nu va evolua! Vei învăța să îți mai cenzurezi puțin caracterul impulsiv, dar îți vei păstra focul din inimă! Vei avansa foarte mult la job, deși e la fel de posibil și să ai o revelație la jumătatea perioadei de 10 ani și să îți schimbi profesia sau să îți deschizi propria afacere!

Taur. Dacă nu te apuci de sală sau de dietă între timp, e posibil să te îngrași câteva kilograme în următorii zece ani, dar nu va fi o diferență foarte vizibilă. Vei păstra același loc de muncă sau măcar același domeniu, dar vei avea parte de noi provocări profesionale. Pe plan amoros, șansele de a te căsători sunt extrem de ridicate, așa că pregătește-te! Vei rămâne la fel de bună, dar și un pic mai încăpățânată!
Gemeni. La cât de complexă e personalitatea ta, nu e de mirare că e destul de dificil de prezis cum vei fi în 10 ani. Tu te schimbi de pe o zi pe alta sau de la o clipă la alta, așa că privirea în viitor e destul de încețoșată. Ceea ce știm cu siguranță este că vei începe o relație care se va dovedi foarte complicată și la care vei renunța, va urma o perioadă de singurătate, în care vei evolua mult la job, pentru a te îndrăgosti din nou spre sfârșitul decadei.

Rac. Poți sta liniștită: peste 10 ani de acum încolo, vei avea o familie. Te vei mărita, deși nu neapărat cu bărbatul cu care ești acum, și vei naște cel puțin o dată. Armonia familială nu e dublată însă și de cea pe plan profesional: vei avea o perioadă de declin la job, care te va scoate din minți și e posibil să te arunce în brațele depresiei. Îți revii, însă, ajutându-te și faptul că nu mai ești atât de sensibilă și de visătoare.

Leu. Începem cu veștile bune: vei fi la fel de strălucitoare și peste 10 ani. Inteligentă și ambițioasă, vei avea succes la job și este foarte probabil să devii șefă! Lucrurile nu stau însă la fel pe plan intim, unde vei pierde câteva persoane dragi, apropiate, care nu îți mai suportă orgoliul exacerbat și aroganța. Dacă nu le mai temperezi, este posibil să rămâi și fără iubit!

Fecioară. Peste 10 ani vei fi și mai sus la job, cu toate că diferența de poziție nu se va traduce neapărat și într-una financiară, cel puțin nu prea consistentă. Vei învăța să te mai relaxezi și îți vei mai pierde din încrâncenare, ceea te va transforma într-o persoană mai echilibrată și mai sănătoasă. Te mai desparți de câțiva iubiți între timp, dar până la urmă găsești bărbatul lângă care te liniștești.

Balanță. Nu știm cum faci, dar în 10 ani vei descoperi elixirul tinereții. Interesată cum ești de aspectul fizic, vei fi parcă mai frumoasă de la an la an. Rezultatul este că vei deveni și mai populară, o vedetă chiar, fie în cercul de prieteni, fie pe o arie mai extinsă. Te vei bucura de succes ori pe plan personal, ori profesional, dar, din păcate, nu în amândouă!

Scorpion. Dacă ți-ai vedea acum varianta de peste 10 ani, e posibil să nici nu o recunoști! Vei trece printr-o transformare profundă, de ordin spiritual. Vei fi mai înțeleaptă și mai intuitivă și vei fi protagonista unei călătorii inițiatice, într-un loc precum India sau în deșert. Vei învăța multe despre tine, iar rezultatul va fi că îți vei schimba și profesia, și iubitul.
Săgetător. Aproape că nu te vei mai recunoaște peste 10 ani! Alături de Scorpion, vei trece printr-o adevărată metamorfoză. Sunt șanse mici să fii căsătorită peste 10 ani, deși vei avea câteva relații trainice, care pot sfârși chiar în fața altarului, dar care se vor solda cu un divorț. Important este că vei avea noroc pe plan financiar și vei călători foarte mult, ajungând să descoperi lumea, așa cum visezi!

Capricorn. Pentru tine, profesia va fi în prim plan în acești 10 ani! După decadă, vei mai pierde însă din foamea ambiției și te vei relaxa puțin, mai ales că ai bifat o mare parte din obiectivele tale. Spre sfârșit, te vei concentra pe viața de familie și este posibil chiar să te căsătorești, dar vei avea parte și de un eveniment traumatizant, care îți va zdruncina viziunea asupra dragostei și te va face să suferi.

Vărsător. Un lucru este cert: nici măcar o decadă nu te va convinge că este cazul să te așezi la casa ta. Ești și mai independentă la finalul ei, reflectând perfect valorile societății, care se va înclina la rândul ei spre celibat. Vei avea succes pe plan profesional, unde descoperi ceva important pentru umanitate și vei fi chiar autoarea unei schimbări importante, profunde!

Pești. Am vrea să îți spunem că vei fi fericită în următorii 10 ani și că îți vei păstra dulceața și optimismul, dar, din păcate, suferințele prin care vei trece vor ajunge să le altereze. Și aici va conta foarte mult puterea ta: dacă ești o persoană echilibrată, vei depăși cu bine aceste provocări și vei sfârși decada alături de bărbatul vieții tale, dacă nu, te vei scufunda în suferință, dar vei deveni mai pragmatică și te vei maturiza!

Zodiile se vor schimba peste 10 ani, dar nu toate vor suferi transformări profunde. Tu ce părere ai despre ceea ce te așteaptă pe tine?