Horoscop Azi

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 august: O zodie da lovitura pe toate planurile. Sa nu se mai planga ca nu are noroc, are cu carul

Horoscopul runelor realizat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 5-11 august vine cu vești neplăcute pentru unii nativi.

Berbecii sunt favorizați în perioada 5-11 august. Sunt bine pregătiți pentru toate provocările care le ies în cale și știu să facă față necunoscutului. Sunt niște câștigători pe toate planurile.

Taurii întâmpină dificultăți și sunt încurajați să cerceteze mai mult, să vorbească despre ce îi apasă. Doar așa vor găsi răspunsurile la ce îi frământă.

Gemenii vor călători mai toată perioada. Își fac bagajele și se mută de colo-colo. Sunt bine poziționați din punct de vedere astrologic.

Racii au o săptămână plină de împliniri. Va roi dragostea în jurul lor și asta îi va face extrem de puternici și, totodată, extrem de fericiți.

Leii au noroc la bani în perioada aceasta. Se anunță niște schimbări majore pentru ei: ori își schimbă locuința, ori serviciul.

Fecioarele au 7 zile ceva mai prăpăstioase, în sensul că devin ușor vulnerabile în fața unor evenimente neprevăzute.

Balanțele au parte de o suită de schimbări care vin rapid în viața lor. Se remarcă un salt rapid și calitativ în existența lor.

Scorpionii sunt nevoiți să abordeze problemele de zi cu zi într-o altă manieră. Lumea se schimbă, iar ei trebuie să facă față acestor schimbări.

Săgetătorii descoperă un nou sens al vieții lor. Au parte de o perioadă frumoasă, plină de realizări spirituale.

Capricornii trebuie să ia măsuri de precauție căci nervii lor vor fi puși la încercare în special în relațiile cu colegii sau șefii de la locul de muncă.

Vărsătorii au nevoie de multă răbdare căci vor fi implicați în tot felul de situații. Peștii, în schimb, intră într-o zonă de mister. Devin extrem de confuzi și extrem de enigmatici deopotrivă.