Horoscop Azi

Horoscop 8 august 2019. O zodie intra in conflicte si pierde tot

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru maine:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Berbec

Ziua îți aduce în atenție achitarea facturilor, taxelor și relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile neînțelegeri și nereguli în documente, de aceea fii prudent. Se pare că este nevoie să faci cumpărături pentru casă sau pentru a ajută un membru al familiei. Bazează-te doar pe câștigurile tale, pentru că de banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață sau de afaceri vei beneficia peste multă vreme. Totodată evită împrumuturile și cheltuiește atât cât îți poți permite.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Taur

Relațiile parteneriale sunt tensionate și pline de neprevăzut. Sunt posibile discuții aprinse pe seamă faptului că ești preoccupat mai mult de casă, familie, neamuri, în daună activităților comune. Este o perioadă în care foarte ușor ți se pot reconfigura toate tipurile de relații. Ai fi tentat să te debarasezi de toate relațiile, în special cele profesionale, însă nu se recomanda. Există în preajmă ta persoane benefice, de care ar fi bine să ții cont și cărora să le cauți compania.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Gemeni

Multă forfotă se întrezărește astăzi la serviciu. Este vorba despre activități de rutină care cer migală și perseverentă. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Organismul îți poate da semne de oboseală și neplăceri legate de sistemul renal. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, pentru că există un risc major de erori medicale. Dozează-ți eforturile și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Rac

Ești preocupat de relațiile sentimentale și de copiii. Sunt posibile nemulțumiri profunde, discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Temerile tale legate de iubire și implicatiil ei sunt nefondate. Detașează-te de ceilalți, lasă-i să-și trăiască viață așa cum doresc și tu ocupă-te mai mult și mai bine de ține. După-amiază, rezerve-ți momente pentru a te ocupă de un hobby sau pentru a te întâlni la o cafea cu un prieten drag.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Leu

Ziua este favorabilă treburilor gospodărești și discuțiilor cu membrii familiei. Chiar dacă întâmpini neplăceri din partea celorlalți, tu fii prezent în viață lor și deschis oricărui dialog. Este o perioadă în care simți multă singurătate acasă, însă pe de altă parte sufletul tău are nevoie de această. Canalizează-ți gândurile către achiziționarea unei locuințe noi sau către îmbunătățirea celei actuale. Investițiile legate de casă și familie va avea efecte pe termen lung.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Fecioară

Se întrezăresc mai multe drumuri pe distante scurte fie în scop profesional, fie de dragul unei rude sau unui prieten. Mentalul cotidian îți este răscolit și cu greu faci față unei discuții serioase. Fii prudent și evită implicarea emoțională în treburile altora. Dacă ți se cere ajutorul, acordă-ți câteva zile de răgaz și abia apoi vezi cu ce poți ajută. S-ar putea să ai nevoie de îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin parcurgerea unor cursuri sau prin susținerea unor probe și examene.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Balanță

Ziua anunța cheltuieli. Făcând un bilanț al veniturilor tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă, nemulțumirile ating cote înalte. Muncești mult, cu elan și dăruire, însă banii sau favorurile vin greu spre ține, în salturi, ba uneori și condițiile de muncă îți displac. Dozează-ți eforturile în funcție de plată pe care o obții. Rezumă-te la cumpărăturile strict necesare și ai încredere că vor veni și vremuri mai bune în acest sens. După-amiază, rezervă-ți momente de odihnă alături de cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Scorpion

Beneficiezi de multă energie. Stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu te poți înțelege cu ceilalți. Ocupă-te de treburile tale și evită implicarea în cele ale altora. Sunt momente favorabile pentru un tratament cosmetic, pentru un masaj sau pentru un program de exerciții fizice ușoare. Gândește-te și la începerea unei diete. Pe de altă parte, mentalul îți este activat benefic de către astre, așa încât te-ai simți mult mai bine dacă te-ai cufundă într-o lectură dragă sufletului tău.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Săgetător

Astăzi ar fi bine să stai departe de zgomotul vieții cotidiene. Sufletul tău are nevoie de singurătate și multă odihnă. Pot ieși la iveală nemulțumiri legate de domeniul profesional și de relațiile parteneriale. Este nevoie să-ți ajustezi conduită vizavi de toate acestea și să-ți trasezi noi planuri de viitor. Prudentă la sănătatea aparatului renal, pentru că în surdină există afecțiuni greu de depistat și ameliorat. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Capricorn

Cu prietenii se pot reactiva conflicte vechi. Evită provocările lor, însă reține tot ce se petrece și se discută astăzi. Bine ar fi să ai în permanentă în vedere faptul că prieteni și susținători adevărați nu ai deocamdată. Totuși, ascultă sfaturile și îndemnurile pe care le primești. Acordă-ți un răgaz suficient pentru a te gândi pe îndelete la ce ți se spune și acționează în consecință. Prudentă la sănătatea aparatului renal și la relațiile profesionale!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Vărsător

Se anunța o zi incărcată în domeniul profesional. Relațiile cu șefii și cu reprezentanții instituțiilor oficiale sunt tensionate și greu se ajunge la un consens. Va trebui să-ți justifici activitatea profesională, cu accent pe ultimele luni. Pregătește-ți un discurs elocvent și totodată susține-l cu dovezi palpabile vizavi de muncă pe care o desfășori. După-amiază, retrage-te în sânul familiei și povestește-le isprăvile tale de peste zi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019 Pești

Cineva de peste mari și țări îți oferă vești controversate. Relațiile cu străinătatea sunt tensionate, fie că este vorba despre călătorii, fie despre relații cu prieteni. Demersurile legate de acest segment pot fi amânate și ar fi bine să nu forțezi notă. Pe de altă parte, ți se poate reaminti că ar fi bine să-ți continui studiile, în special cele universitare sau pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții probe și examene fii prudent și pregătește-te serios. După-amiază, liniștește-ți sufletul cu o carte bună