Horoscop Azi

Zodia care îți va frânge inima în această viață

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze și nu toți oamenii pe care îi vei întâlni în această viață te vor lăsa doar cu amintiri plăcute. Unele despărțiri pot fi destul de dureroase, deoarece rămânem cu foarte multe semne de întrebare, dar și cu dezamăgiri.

Deși ai crede că cei care îți frâng inima fac acest lucru intenționat, se pare trăsăturile zodiei joacă un rol important. Așadar, o persoană poate să îți frângă inima din cauza motivațiilor ce țin de astre și din motive care nu au nicio legătură cu tine. Ești curioasă care este nativul ce te va dezamăgi în această viață? Află mai jos!

Descoperă zodia care îți va frânge inima!
Berbec – Taur

Taurul îți va frânge inima atunci când schimbarea îl va speria teribil. Nu este deloc greșit să îți dorești ca această relație să progreseze și să treceți la un alt nivel. Totuși, pentru Taur este destul de inconfortabil. Acesta are nevoie de timp pentru a se adapta și îi place să rămână în același punct. Taurul îți va frânge inima deoarece te va lăsa să aștepți până va fi pregătit, ceea ce va necesita multă răbdare, îndoială și clipe de nefericire pentru tine.

Taur – Săgetător
Săgetătorul îți va frânge inima atunci când va pleca de acasă în căutare de noi aventuri fără a-ți spune sau fără a te invita în aceste excursii. Acest nativ este un aventurier și îi place să facă anumite lucruri singur. Asta nu înseamnă că nu vrea să îi fii alături, ci că vrea să facă un lucru pe cont propriu. De asemenea, și faptul că va lăsa loc de interpretări îți va aduce multă nefericire.

Gemeni – Capricorn

Partenerul tău din zodia Capricorn îți va frânge inima atunci când va înceta să te mai pună pe primul loc. Pentru Capricorn, jobul este mereu pe primul loc și lasă relația pe locul al doilea. Este destul de dureros atunci când vezi că nu ești la fel de importantă pentru persoana dragă și ai toate motivele să te desparți de aceasta, chiar dacă te doare.

Rac – Vărsător

Vărsătorul nu îți va frânge inima atunci când vă veți despărți, ci după despărțire. Te va face să simți că ai pierdut o persoană care te iubea cu adevărat și care ar fi făcut totul pentru tine. Aceste sentimente contradictorii te vor face să simți că încă ai nevoie de el și că a fost o mare greșeală că v-ați despărțit.