Horoscop Azi

Horoscop nou WEEKEND de DRAGOSTE sub clar de LUNA IN LEU, 5-7 iulie 2019. Cine se pregateste de clipe magice in amor?

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend de dragoste 5-7 iulie, favorizat de Luna in stralucitorul Leu.

Suntem la finele uneia din cele mai intense ale anului 2019 : Luna Noua in Rac, eclipsa totala de Soare in Rac, Marte planeta actiunii, energiei si impulsului sexual mutat in stralucitorul Leu, Venus planeta iubirii si relatiilor mutata in sensibilul Rac si in acest weekend Mercur in Leu va intra in stationarea retrograda numarul 2 din acest an dar si Chiron, micul astru ce raspunde de ranile noastre sufletesti, va fi retrograd in Berbec incepand de duminica.

O buna parte din aceste evenimente astrale isi manifesta influenta direct asupra relatiilor si dragostei. Bunaoara, Venus in Rac exercita o energie casnica, sentimentala si iubitoare de familie si pace asupra noastra in cuplu si relatii. Dar si Marte in Leu da energie sexuala care ne face sa stralucim siguri pe noi precum Leul sub razele Soarelui de vara.

In acest weekend, nu doar ca avem 2 astre ce intra in retrograd (Mercur si Chiron) dar Luna este in Leu.

Deci ne bucuram, sa profitam si sa ne ajutam in amor de cadourile Lunii in Leu
Dragostea este emotia primordiala a fiintei umane iar Luna – regina emotiilor noastre – este astrul ceresc ce “raspunde” si ne coordoneaza emotiile. Este, asadar, evident ca tranzitul repetitiv al Lunii prin cele 12 semne timp de 28 zile si fazele sale principale – Luna Noua, Luna plina – au un puternic cuvant de spus pentru felul in care manifestam, atragem si traim iubirea. Luna in fiecare zodie ne “dicteaza” alte stari, interactiuni, trairi si experiente.

Cand Luna este in Leu, vrem sa radem la maxim cu pofta si sa ne distram. Sa inceapa veselia, petrecerea, relaxarea sau ce vrei tu sa inceapa care iti da stare de bine ! Tocmai iesim din casnica Luna in Rac si vrem sa fim acolo unde este actiunea vietii. Bucuria de a trai vine din inima si ne face sa detectam ca radarul distractia. Vrem sa traim mare si amplu cu Luna in Leu, fiindu-ne greu sa fim demoralizati. Sa lasam optiunile deschise si sa vedem ce vrea sa faca copilul interior din fiecare. Te vor atrage locuri pline de viata si culoare, targuri, muzee, festivaluri, magazine stralucitoare si luxoase, paradele, petrecerile de copii. Exista o placere din a trai incantator si de a crede in orice vis sub aceasta Luna, cu mult peste ritmul banal uzual al vietii.

Luna in Leu este una care flirteaza si o faci si tu in rand cu ea pentru ca totul este lejer in numele starii de bine si a distractiei nevinovate.

Vibratia sa scoate din barbati atitudinea de bravada si din femei diva.
Poti petrece mai mult timp aranjandu-te, in anticiparea clipelor in care vei fi vazut. Este o Luna sub care ne place sa fim admirati si sa se simtim mandri de cum aratam !

Cand Luna este in Leu, ne incurajam unii pe altii sa stralucim mai puternic. Mergi inainte si ocupa centrul scenei, de ce nu ? Spune o poveste, o intamplare si fa-o sa sune puternic, dramatic. Fa copiii sa rada jucand rol de clown. Fa intreaga lume scena ta !
A fi in preajma copiilor este terapeutic cand Luna este in acest semn. Interactiunea cu un copil ne reaminteste cum sa privim lumea cu ochi stralucitori si inima deschisa.

Daca vrei sa iti asumi un risc, poti fi precum Leul din Vrajitorul din Oz ce si-a gasit curajul si a primit in schimb o inima.

Lucruri practice de facut cat timp Luna este in Leu
Spune glume ; trimite poze amuzante pe Facebook ; surprinde pe cineva cu un cadou doar de dragul de a va distra impreuna ; incurajeaza pe cineva pe care iubesti sa straluceasca ; imbraca-te in haine si accesorii luminoase si stralucitoare ; aranjeaza-ti parul intr-un fel care capteaza atentia ; poarta culori calde (rosu, portocaliu, galben) ; zambeste cand mergi pe strada ; danseaza pe muzica ta preferata ; iesi seara cu fetele/baietii prieteni ; mergi intr-o aventura distractiva cu copiii (film, circ, teatru, party, targ) ; asuma-ti riscuri creative ; lucreaza la orice creativ ; decoreaza-ti casa ca si cum esti intr-o vacanta permanenta ; da o petrecere acasa.

BERBEC


Zilele trecute, Marte s-a mutat in sectorul tau de romantism pentru sase saptamani si tu intri intr-o perioada de varf pentru a iesi la intalniri de amor, pentru a gasi dragostea si a adauga stralucire relatiei de iubire pe care deja o ai. Profita de aceasta energie benefica dragostei, iesi cu partenerul sau cu cine vrei i caz ca esti singur. Exista si multa activitate pe planul domestic ce sugereaza ca se anunta unele schimbari pe acasa. Si senzuala Venus instalata de curand in casnicul Rac joaca un rol in relatia ta de iubire ce se desfasoara in casa pentru ca iti indulceste orice dificultate cu persoana cu care traiesti in acelasi spatiu si iti aduce dulcegarii in aspectele domestice.

TAUR


Caminul in care stai joaca un rol important in weekendul tau pentru ca il privesti drept locul de suflet in care te poti retrage sa iti consumi o poveste de amor, fie ea noua fie in cursul de derulare. Vrei sa iti infrumusetezi spatiul si bine faci pentru ca va avea un efect de sustinere a relatiei de dragoste. Astfel, vei fi dornic si activ in a face curatenie perfecta, in a redecora sau arunca ce nu iti mai trebuie. Fa tot ce te inspira pentru ca poti initia in mediul de acasa un pas pozitiv intr-o relatie semnificativa pentru inima ta.

GEMENI


Nu te da inapoi de la a-ti folosi cuvintele in acest weekend cu scopul consolidarii unei povesti de amor. Rosteste ce simti, rosteste ce te deranjeaza, curata aerul de neclaritati si greutati care iti frustreaza inima. O abordare sensibila cu persoana pe care o iubesti dar si o disponibilitate sa ii asculti si povestea sa, punctul sau de vedere, face ca totul sa fie mai usor in a stabili noi aranjamente. Se anunta si perspective financiare bune pentru relatia de cuplu, din care amandoi aveti de castigat, macar si pentru ca puteti merge in locuri frumoase si cumpara lucruri care va incanta.

RAC


Relatia cu tine este cea care va avea de castigat in acest weekend pentru ca dragostea daruita si primita in relatie cu altii incepe intai de la dragostea ta fata de tine. Exact pentru acest aspect esti ajutat de conjuncturile astrale ale momentului, ca sa fii curajos si sa faci acele schimbari care sa iti aduca o noua fericire in dragoste. Venus este si ea implicata in povestea asta, deci nu te rusina in a te ocupa de tine cu iubire si grija. Iubeste-te pe tine mai intai si vei vedea cum vine spre tine dragostea de la partenerul actual sau potentiali.

LEU


Faptul ca Luna e in zodia ta dar si curajosul si spectaculosul Marte e instalat pentru sase saptamani la tine acasa face ca personalitatea ta carismatica sa revina pe scaunul soferului vietii tale si sa fii mai proactiv in viata si iubire. Este un timp sa inchei vechi socoteli neterminate daca vrei sa incepi o noua relatie. De indata ce o faci, viitorul se va desfasura favorabil mult mai usor pentru tine, eliberat de vechi inlantuiri de relatii si energii depasite.

FECIOARA


Cu punctul de destin care se afla acum in sectorul tau social dar si cu Luna in activul si sociabilul Leu, cosmosul te incurajeaza, ba chiar te impinge in fata, sa iesi intre oameni si sa te conectezi cu prietenii actuali si cei noi. Este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine acum si este absolut suficient ca sa fii bine si implinit sufleteste. Cauti o noua iubire ? Si aceste zile sunt benefice sa ai parte de o atractie spontana cu cineva interesant. Insa nu forta ritmul, doar curgi cu fluxul vietii si lasa sa infloreasca natural orice e menit sa infloreasca.

BALANTA


Ai intrat intr-o faza foarte sociabila ce poate dura cateva saptamani, gratie evenimentelor astrale ale saptamanii si favorizata acum si de Luna in Leu. Astfel, este benefic si proactiv sa iesi si sa iti faci noi prieteni, sa nu refuzi intalniri cu potential amoros si sa socializezi cu lume de la care mai afli cate ceva. Totusi, Mercur intra retrograd zilele acestea si el te poate reconecta cu o fosta iubire. Poate exista oportunitatea unei conversatii vindecatoare ca sa inchizi un capitol sau sa redeschizi altul. Cu aceeasi persoana ?

SCORPION


In acest weekend, centrul scenei iti apartine si poti straluci cat vrei, daca vrei. Luna in Leu dar si Marte in stralucitorul Leu te ajuta sa iesi in evidenta din multime. Oamenii se vor simti usor atrasi de tine. Poate sa mergi intr-o excursie si sa explorezi terenuri noi ? Romantismul este posibil in asemenea circumstante iesite din banalitatea vietii de zi cu zi. Si o iesire cu partenerul va poate reaprinde pasiunea si va va face mult bine. Sau va va arata ca nu mai exista pasiune si tot este o concluzie ce merita aflata.

SAGETATOR


Dragostea te poate gasi sau se poate intensifica cand esti intr-o excursie sau cand explorezi noi posibilitati de viata in acest weekend. Fie ca esti in cautarea amorului sau esti deja intr-o relatie, a iesi departe de tot ce e viata de zi cu zi iti poate da o perspectiva proaspata si sa iti activeze dorinta inimii de a se simti implinita pe acest domeniu. Evenimentele astrale ale saptamanii si Luna in Leu de acum te sustin sa imbratisezi un nou viitor, ceea ce inseamna totodata si sa dai drumul trecutului.

CAPRICORN


Luna in Leu si in zona potenta a relatiilor tale iti asigura un weekend benefic pentru decizii importante in amor. Esti pregatit sa duci o relatie cheie la un nivel mai comis ? Sau este timpul sa dai o fila si sa privesti spre un nou capitol ? Este bine sa nu grabesti nimic si sa nu te arunci cu capul inainte dar ai incredere totusi in instinctele tale care iti vor dicta ritmul optim pentru tine. Cu Venus activa pe terenul de joaca al relatiilor, iti va fi mai usor sa negociezi sau sa gasesti un compromis daca este nevoie.

VARSATOR


Luna este in Leu deci ai toate sansele sa stralucesti vesel alaturi de persoana pe care o iubesti insa totodata Mercur isi incetineste ritmul intrand in faza sa retrograda, indemnandu-te si pe tine sa faci acelasi lucru ca sa vezi cu claritate daca esti cu adevarat inteles de interesul tau amoros. Exista o posibilitate de mesaje mixte si de confuzii, deci iata un aspect pe care sa te focusezi acum. In plus, cu un focus puternic astral pe sectorul tau de relationare, vei avea oportunitatea de a curata aerul de orice neintelegeri si poate sa iti asumi noi pasi intr-un cuplu nou sau existent.

PESTI


Evenimentele astrale din aceasta saptamana iti activeaza sansa de a simti o atractie puternica pentru cineva pe care nu o poti ignora oricat ai vrea. Nu forta lucrurile si mergi in ritmul natural al lucrurilor. Cel mai important e sa ai incredere in intuitia ta pentru ca ea iti indica daca sa te abtii, sa dai in spate sau sa mergi mai departe indiferent ce simti ca atractie carnala. Si Venus te ajuta prin tranzitul sau nou in Rac, sustinandu-ti timp de calitate cu partenerul in care sentimentele de iubire se pot extinde si manifesta.