Horoscop Azi

Zodiile cu două feţe. Cine te vinde pe la spate fără să te aştepţi

Bipolaritatea este o succesiune de schimbari bruste de comportament si arata de cele mai multe ori, cel putin doua fete ale unei singure persoane la un interval record de timp.

Afla ca exista cateva zodii cu doua fete, iata ce nativi sunt predispusi la astfel de lucruri:

Zodii cu doua fete:

Gemenii, firi malefice

Gemenii sunt guvernaţi de planeta Mercur, planeta mişcării şi a dualităţii, care îi transformă în persoane curioase şi uneori chiar malefice.

Îşi urmăresc întotdeuna interesele, iar caracterul lor dual îi determină să îşi creeze o imagine diferită în faţa altora. Sunt suflete cu două feţe care vor să ştie totul despre orice, notează psychicguild.com.

Zodii cu două feţe: Leul, capabil să calce pe cadavre

Ambiţia Leului de a fi cel mai bun în orice îl face capabil să calce pe cadavre ca să-şi atingă scopul.

Este teritorial şi din acest motiv nativul Leu se poartă ca un răsfăţat, crezând că totul i se cuvine, scrie zodiac-signs-astrology.com.

Leul poate juca cu uşurinţă pe mai multe fronturi, doar ca să iasă în evidenţă. Zodii cu două feţe: Balanţă Nativul Balanţă are o personalitate foarte puternică, dar are nevoie de confirmare şi susţinere.

Atunci când nu se simte în stare să înfrunte anumite situaţii, se foloseşte de alţi nativi mai puternici în rezolvarea propriilor probleme. Este superficial, indecis şi comod, reacţionând doar dacă o situaţie îl dezavantajează.

Zodii cu două feţe: Scorpionul, maestrul disimulării

Deşi misterios şi introvertit în faţa celorlalţi, nativul Scorpion are o personalitate foarte puternică.

Gelos, obsesiv şi veşnic suspicios, Scorpionul este perfect capabil să-şi ascundă adevăratele sentimente sau motivaţii şi are de cele mai multe ori alte planuri decât cele pe care le lasă „la vedere”.