Horoscop Azi

De ce se tem semnele zodiacale cel mai mult într-o relație

Citiți acest articol pentru a afla de ce se teme o persoană a unui anumit semn Zodiacal într-o relație.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul iubeste prea repede si prea tare. Ei nu sunt foarte adaptabili și le ia mult timp să se obișnuiască cu lucruri noi. Astfel, este foarte dificil pentru ei să treacă peste o relație de lungă durată.

Cea mai mare frică a lor este să nu fie părăsiţi de oamenii de care sunt îndrăgostiți.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt persoane foarte introverte și nu se deschid ușor în faţa oamenilor. Le ia mult timp să se aventureze într-o relație. Și chiar și atunci când fac asta, o fac cu scepticism! Ei se tem constant că vor fi înșelați.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru farmecul și sociabilitatea lor. Prin natura lor, ei sunt spirite libere și nu se conformează etichetelor și regulilor societății în ceea ce priveşte dragostea și relațiele.

Se îndrăgosesc de prea multe ori! Cu toate acestea, nu sunt siguri ce vor, atunci când se află într-o relație. Se tem că nu vor putea să mențină o relație.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt foarte romantici. Se așteaptă ca relaţiile lor să fie desprinse dintr-un film romantic cu toate melodiile și dansul. Aceştia se tem că vor fi ignoraţi sau că nu vor fi apreciaţi în relație.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leilor le place să fie iubiți. Fie că sunt într-o relaţie sau nu, îşi doresc să fie în centrul atenţiei în tot ceea ce fac. Acestora le este frică să nu fie ignoraţi de partenerii lor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt de încredere. Ele au standarde foarte înalte şi chiar şi cea mai mică geşeală a partenerii lor le va face iraşcibile. Acestora le este frică să nu fie dezamăgite.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Acest semn zodiacal este asociat cu căsătoria şi stabilitatea. Balanţele sunt cele mai stabile (sau, în cazul lor, echilibrate) când se află într-o relație fericită și veselă. Dar în interior sunt foarte nesigure.

Cea mai mare teamă a lor este că partenerul lor le va părăsi pentru cineva mai frumos și mai bogat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor le este greu sa aibă încredere în cei din jur. Ei fac totul în viața lor cu un obiectiv clar sau un scop. Urăsc faptul că partenerii lor ar putea avea secrete, deşi ei au! (Cam ipocriți, nu?).

Ei se tem că ar putea fi înșelați și că partenerul le-ar putea dezvălui secretele.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt fierbinți, pasionați și foarte, foarte atrăgători! Atunci când sunt într-o relație își răsplătesc partenerii cu dragoste și atenție, făcându-i să se simtă regi/regine. Se tem că ar putea interveni monotonia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ca și Leii iubesc atenția. Dar diferența este că aceștia nu o vor admite niciodată! Urăsc să se dovedească că au greșit. Și nu urasc să fie contraziși. Se tem că partenerii lor nu vor fi de acord cu ei în situațiile publice.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt liberi, răzvrătiți și schimbători. Aceștia iubesc libertatea. Cea mai mare teamă pe care ar putea-o avea într-o relație este că și-ar putea pierde libertatea.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pestii sunt intelectuali. Le place să aibă creierul stimulat constant. Deci, cea mai mare teamă pentru ei într-o relație ar fi că partenerii lor ar putea să-și piardă în interesul intelectual.

sursa: estisanatos.com