Horoscop Azi

Femeile din zodiac care conduc bărbaţi

Femeile sunt deseori văzute ca persoane fragile care au nevoie de ajutor. Pe de altă parte, mai este şi vorba care spune că sunt şi femei care poartă pantaloni şi au o energie masculină care ar pune pe fugă bărbaţii. În zodiac, sunt astfel de persoane care au tendinţa de a fi dominatoare, preluând din atribuţiile unui bărbat.

Berbec
Nativa din această zodie este fascinată de lumea din jur, reuşind de multe ori să-l ignore pe cel pe care-l iubeşte. Este mai mult interesată de propria persoană, dorindu-şi să fie în centrul atenţiei.

Cu toate că poate avea trăiri puternice pentru un bărbat, are credinţa că se poate descurca foarte bine şi fără el. Când are nevoie de ceva, îşi suflecă mânecile şi îşi rezolvă singură problemele. Aşa îi este ei la îndemână şi nu îi place să aştepte un bărbat să o salveze.
Îi place să aibă iniţiativă şi să ia conducerea în toate aspectele vieţii, inclusiv într-o relaţie.

Bărbatul care îi poate cuceri inima nu trebuie să fie dominator, dar nici complet fără iniţiativă şi să o pună pe un piedestal.
Ea este eroina din viaţa ei şi, de cele mai multe ori, în faţa problemelor, este singură şi trebuie să se descurce. Este muncitoare şi s-ar putea să trebuiască să o lămureşti să se odihnească atunci când nu se simte bine.

Taur
Femeia Taur este un amestec între masculinitate, curaj, calmitate, prietenie şi loialitate. Are mereu un cuvânt de spus şi vrea să-şi impună punctul de vedere. Îşi doreşte un bărbat adevărat în viaţa ei pe care să se bazeze. Dacă bărbatul îşi doreşte să preia iniţiativa, nativa din Taur îl lasă, însă ar prefera ca rolurile să fie inversate şi să fie ea cea care conduce.

Se poate adapta oricărui tip de om, de la savanţi până la un îngrijitor de grădină şi nu are tendinţa să judece oamenii, ci să-i ia aşa cum sunt ei.

Femeia Taur preferă lucrurile în care să găsească esenţa, florile să emane parfum adevărat şi lucrurile de calitate. Simţul ei practic şi armonios nu o va înşela în privinţa când vei vrea să foloseşti tot felul de trucuri, deci e bine să faci lucrurile cât mai bine dacă vrei aprecierea ei.

Leu
Femeia Leu este cunoscută pentru mândria, strălucirea şi dorinţa de dominare. Este, în acelaşi timp, şi tandră, afectuoasă şi tăioasă atunci când este cazul. Leoaicele sunt selective şi preferă bărbaţii puternici, care au, de preferat, nume sonore.
Nativa are tendinţa de a a fi un lider înnăscut oriunde iese şi cel mai potrivit este să aprobi ceea ce zice. Nu ai cum să câştigi în faţa ei şi să-i diminuezi autoritatea.

Este conştientă de farmecul ei, iar bărbatul ar trebui să se considere norocos că are privilegiul de a fi în preajma unei astfel de femei. Ca orice Leu, îi place să fie adorată, să primească apreciere şi să fie în centrul atenţiei, iar bărbatul pe care ea îl respectă trebuie să fie masculin, cu încredere în el şi să aibă simţ estetic impecabil.

Fecioară
Nativa din zodia asta este un cumul de timiditate şi perfecţiune. Atunci când observă imprefecţiuni, mai ales în relaţia pe care o are, ia decizia de a tăia răul de la rădăcină şi de a căuta pe altcineva care să se ridice la standardele ei. Fecioarele sunt persoane ale contrariilor, fiind şi practice, şi romantice, fapt care îi poate atrage pe mulţi bărbaţi până îşi dau seama că femeii din zodia asta îi place să ia iniţiative şi să caute cusur fiecărui lucru.

Perfecţiunea caracteristică îi poate pune pe fugă pe bărbaţi, iar cel pe care şi-l alege ca partener trebuie să se ridice la nivelul ei. Are un simţ al proprietăţii bine dezvoltat şi în momentul când vei fi pe teritoriul ei, va face tot posibilul să-şi impună regulile, mai ales în privinţa ordinii. Îi place să facă lucrurile cu mâna ei pentru că doar aşa vor ieşi impecabile, aşa că ai face bine să te înarmezi cu multă răbdare dacă vrei să ai alături o nativă din Fecioară.

Balanţă
Balanţele sunt persoane care au puţin din fiecare. Şi energie feminină, şi energie masculină, astfel că se va simţi bine şi într-o rochie diafană, şi cu o pereche de pantaloni pe ea. Gândirea femeii din zodia asta este logică, astfel că nu prea ai şanse de reuşită într-o discuţie în contradictoriu pentru că va avea toate argumentele la îndemână ca să-ţi arate că poate câştiga. Iar dacă tu câştigi, înseamnă că te-a lăsat. În multe situaţii de viaţă, Balanţelor le plac controversele şi deseori se pricep să-şi arate caracterul de bun orator pentru a-l dezarma pe celălalt. Se conduc după reguli şi nu fac diferenţa între o companie şi o relaţie. Regulile sunt la fel de fixe şi rigide, Balanţa aflându-se pe o poziţie superioară de unde te poate împiedica să faci greşeli. Felul ei protector îl împiedică pe celălalt să aibă o părere personală în ceea ce priveşte mediul de cuplu care ar trebui să fie armonios.

Scorpion
Nativa acestei zodii are un mister aparte şi o încredere de sine debordantă. Pe de altă parte, nu îşi descoperă adevărata putere de la început în faţa unui bărbat, ci, mai întâi, îşi pune în evidenţă toate atuurile feminine şi gingaşe cu care îl poate fermeca. Apoi, încetul cu încetul, îşi arată şi cealaltă faţă, în care îi place să domine în relaţie.

Orgoliul ei îi poate speria pe bărbaţi, iar cei care intră în graţiile ei se pot considera norocoşi şi demni de atenţia ei. Alături de ea îşi doreşte un bărbat puternic, adevărat şi cu multă energie masculină care să o domine şi să-i stârnească admiraţia.
Pe de altă parte, dacă un bărbat reuşeşte să facă o femeie Scorpion să se îndrăgostească de el, va avea parte de multă iubire şi susţinere din partea ei.