Horoscop Azi

Mariana Cojocaru, horoscop complet până la Sânziene! Se schimba karma, vin vremuri tulburi pentru zodii

Mariana Cojocaru, horoscop special până la Sânziene! Karma plătește polițe până pe 24 iunie. Începe perioada de transformare a zodiilor

Berbec-

Venus este în continuare retrograd în zodia opusă(Balanţă), în sector astro-matrimonial. Mă refer la astrograma generală a perioadei, nu la cea personală. Probleme în paradisul conjugal! Soarele în Scorpion poate atrage atenţia asupra disputelor care pot apărea de la bani(partaj, credite, etc.). Gestionaţi-vă cu bani puţini, că trăim vremuri tulburi, de criză! Investiţi cu cap în sănătatea ne-alopată.

Taur-

Patroana voastră astrală nu şi-a încetat mişcarea retrogradă. Duşuri scoţiene-destin cu dus-întors. Donaţiile din perioada următoare vă pot înzeci veniturile, deci nu evitaţi să faceţi mult bine persoanelor cu probleme reale de sănătate, câinilor abandonaţi, pisicuţelor şi păsărilor văzduhului. Aşa veţi ocupa un loc sigur în Rai. Sănătatea vă va da bineţe, dacă preparaţi mâncarea în casă şi beţi ceaiuri relaxante.

Gemeni-

Imaginaţia vă poate juca feste! De vreme ce Venus-patronul iubirii- este pe horoscopul general în zona creaţiei şi imaginaţiei, să nu vă aşteptaţi să fiţi vreodată iubiţi cu adevărat. De aceea copiii îşi iau zborul şi nu vă ajută. Bârfa şi vorbitul pe la colţuri e asigurată de progresiile solare. Cum voi zburaţi din floare în floare, vedeţi să nu vă îngheţe aripile! De ce? Simplu. Pentru că este frig deja…

Rac-

Unii Raci sunt fini şi buni, alţii au structuri demne de ne-urmat! Andreea Bălan(Rac) a zămislit prunc pe Venus Retrograd, semn că va avea mari probleme cu copilul din dotare. Să nu concepeţi copii aşa cum a făcut ea. Iubirea înseamnă mult mai mult!…Unii Raci nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, alţii nu vor fi afectaţi de tranzitele perioadei( o singură iubire în spirit, suflet şi gând). Atenţie la sănătate!

Leu-

Săptămâna debutează cu Luna în Leu. Într-o zodie solariana e bine să vă schimbaţi comportamentul şi să vă centraţi pe câştigurile personale. Luna vă face să fiţi harnici şi să vă spălaţi lucruşoarele. Pregătiţi garderoba de toamnă şi de iarnă. Cumpăraţi un cadou de lux dacă aveţi aniversaţi în familie. Nu evitaţi supele fierbinţi(de pui cu tăiţei/găluşti) şi ceaiurile care sporesc imunitatea organismului.

Fecioara-

Venus retrograd vă vrea hărnicuţe şi hărnicuţi. Faceţi casa lună(Luna va intra în zodia voastră), apoi gătiţi o supiţă de legume cu steluţe(steluţe faceţi cu ulei sau cu tacâm de pui fiert). Comunicarea cu rudele şi copiii e foarte importantă (Soare în Scorpion). Dacă vă rămâne ceva în plus, daţi şi de pomană. Sunt oameni neajutoraţi. Aşa vă îndreptaţi karma iubirii(rezolvarea problemelor din trecut).

Balanţa-

Cum patroana inimilor voastre este Venus, e o perioadă în care vă desprindeţi de partenerii de viaţă şi realizaţi că nu merită să îi iubiţi. Desprinderea de cei care nu vă merită este obligatorie(purificarea karmei). Iubirea supremă vă ţine la distanţă acum de Lei, Capricorni şi Tauri. Poate mai sunt şi alte zodii, dar acest lucru se vede pe harta natală personală. Curioşii îşi vor primi pedeapsă grea.

Scorpion-

De Ziua Voastră daţi Şah sau Şah Mat persoanelor care vă sunt în preajmă: Berbec, Leu, Săgetător, Scorpion, Peşti şi Gemeni. Incompatibilitate crasă cu Săgetătorii, Scorpionii şi Leii. Duşmani pe viaţă, că Venus este retrograd, deci este retrogradul iubirii în sectorul afectului total mort(Total Combat). Daruri de gând, suflet şi inimă pentru cineva aparte din puct de vedere spiritual. Unic dar!

Săgetător

Probleme de ficat şi fiere, din cauza sufletului pe care-l aveţi! Mare problemă pentru Săgetătorii schizotimici. Ciclotimicii zodiei au o altă viziune, total independentă de prima, deci problemele de sănătate au o altă cauză-profundă, karmică. Au făcut un rău intenţionat persoanelor care nu meritau. Atrageţi inconştient ura celor din jur şi vă virusaţi karma(exp:lipsa copiilor, bolile venerice)

Capricorn

Penitenţa şi izolarea sunt obligatorii pentru această zodie(vezi ce am spus de când fac horoscopul Kfetele.ro la această zodie pentru Capricornii Elena Udrea şi Alina Bica). Toţi cei care obţin foloase necuvenite(genţile cu bani), mai devreme sau mai târziu sfârşesc aşa. Spirite reci şi distante, de aceea trebuie să vă mântuiţi şi să trăiţi ca nişte heremiţi. Sănătatea vrea… picior de plai şi gură de rai.

Vărsător

Unii se frig rău din cauza lui Lilith şi a Karmei. Alţii au noroc de prieteni buni şi de întâlnirea Marii Iubiri(revine din trecut, din vieţi anterioare). Zodia Iubirii Totale este sfânt scrisă în stele(Scorpion, Balanţă, Rac, Leu-doar spiritele pozitive ale acestei zodii). Vise premonitorii şi de atenţionare! Lilith, alias Luna Neagră susţine pasiunea la unii nativi şi native şi poate afecta sănătatea, atenţie!

Peşti

Iubirea de tip creştin şi moralitatea exemplară  reprezintă  quintesenţa a ceea ce reprezintă destinul evoluţional. Cu Venus Retrograd e important să vă reevaluaţi şi să înţelegeţi ce nu faceţi bine pe Geea. Mărinimia şi donaţiile financiare către oamenii lipsiţi de ajutor şi către adevăratele sufleţele necuvântătoare vă ajută să urcaţi pe o nouă treaptă de evoluţie spiritual şi să fiţi mai frumoşi fizic. Nu ezitaţi!