Horoscop Azi

Patru zodii care îți otrăvesc viața

Te-ai întrebat vreodată dacă ai primit de bună voie în viața ta oameni toxici? Știi despre ce vorbim: acele persoane care te tulbură prin simpla prezență, care sosesc întotdeauna întovărășite de o aură malefică și reușesc să îți strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experiențele pozitive.

Află de mai jos care sunt zodiile care îți otrăvesc viața: nici măcar nu trebuie să picure cu bună știință lichidul ucigaș în existența ta, este suficient să dea curs pornirilor negativiste care îi animă.

Zodii care picură otravă în viața ta

Dacă ai posibilitatea, ține-te departe de aceste zodii, pentru că vor aduce o umbră de nefericire în existența ta pașnică!

Scorpion. Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să își trăiască viața. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care acești nativi o emană prin toți porii e molipsitoare și te va atrage în experiențe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea, ba dimpotrivă.

Scuturați mereu de emoții puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă și ispitește, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi și cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate și vor țese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greșești cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ți-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Berbec. Departe de noi intenția de a-i categorisi pe Berbeci ca fiind ființe malefice! Ca toate semnele de foc, și cei care deschid zodiacul au o inimă mare și generoasă, problema e că ea e permanent umbrită de impulsivitatea și agresivitatea care îi controlează. Ca să le facem dreptate, vom recunoaște că Berbecii nu vor să îți picure otravă în viață, dar cel mai adesea exact asta vor reuși.

Marea problemă în ceea ce îi privește pe acești nativi este tendința lor de a controla totul! Atât timp cât li te supui complet și îi urmezi obedientă peste tot, viața alături de Berbec va fi numai lapte și miere, pentru că aceste zodii știu cum să te facă fericită și au o parte luminoasă, energică și vibrantă, de-a dreptul irezistibilă. Îndrăznește însă să îi contrazici, să te pui cu ei sau să te angajezi într-o luptă împotriva lor, iar prezența le va deveni otravă pură!

Vărsător. Vom începe prin a expune cel mai dureros adevăr: Vărsătorului rareori îi pasă de cineva. El e permanent animat de un ideal aflat undeva sus, deasupra tuturor, dar care nu are aproape niciodată implicații în viața de zi cu zi. Dacă ești o domniță la ananghie captivă pe o planetă aflată departe, într-o altă galaxie, nativii pot fi prinții tăi salvatori, dar dacă ești o persoană obișnuită, împărțind cu ei Pământul, situația va fi cu totul alta.

Independența, care le e mai dragă decât orice acestor nativi, îi va determina să întârzie, să te lase baltă când îți e lumea mai dragă sau să te părăsească în fața altarului. Nu te aștepta la o evoluție pozitivă a relației cu un Vărsător, fiindcă va fi vorba de o excepție. De partea cealaltă, să îți otrăvească viața cu indiferența lor e mult mai probabil: oferă-te o parte din inima ta, și o vei primi înapoi în bucățele.

Fecioară. Scorpionii și Vărsătorii nu vor fi deloc tulburați de vestea că ți-au otrăvit viața, dar Fecioara nu va putea crede în ruptul capului că a fost capabilă de o asemenea faptă îngrozitoare și va fi în continuare convinsă că e vorba de o eroare a ta. Semnul de pământ e animat de cele mai bune intenții, dar le pierde pe drum, filtrate prin spectrul perfecționismului său.

Fecioara îți va otrăvi viața supunându-te unui stres constant; e adevărat, vrea să fii mai bună, să îți depășești limitele, iar la prima vedere poți considera că prezența sa e chiar stimulatoare. Dar trebuie să îți precizăm că limitele Fecioarele continuă să se extindă și că nu va fi niciodată cu adevărat satisfăcută de evoluția ta (sau a ei): constant, te va presa, îți va face observații și reproșuri, va picura otravă cu pipeta în viața ta.

Semnele de mai sus îți otrăvesc viața, aducând în existența ta liniștită atitudini care produc cel mai adesea nefericire. Ține-te departe de ele și evită pe cât poți să le încredințezi cheia inimii tale! Chiar dacă unele dintre ele reușesc să își înfrângă pornirile native, numărul lor este limitat!