Horoscop Azi

Top 3 zodii care încep vara cu stângul. Au parte numai de ghinion!

Vara anului 2019 se anunţă spectaculoasă pentru unele zodii, dar destul de ghinionistă pentru altele. Mai mult, unii nativi vor avea parte de multe obstacole, probleme şi chiar conflicte, atât la serviciu, cât şi în dragoste.

Aveţi mare grijă în privinţa celor din jur. Anumite persoane care afişează o imagine prietenoasă, de încredere, pot încerca să vă trădeze.

Rac

Problemele se ţin scai de Raci în perioada imediat următoare, dar cea mai grea parte va fi în plan sentimental. S-ar putea să aflaţi de o trădare din partea persoanei iubite sau a celui mai bun prieten. Veţi fi destul de afectaţi de noile ştiri, însă depinde doar de voi dacă veţi lăsa ura să vă inunde sau veţi da totul uitării. Fiţi înţelepţi în deciziile voastre şi veţi avea de câştigat la urma urmei.

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor fi nevoiţi să facă modificări drastice în viaţa lor, în lunile care urmează. Fie vă veţi schimba jobul şi va trebui să o luaţi de la capăt cu o nouă afacere, fie va fi vorba de un divorţ sau o despărţire, ori de o veste foarte tristă în familie. Mult ghinion pe scurt. Înţelegeţi însă că toate acestea vor trece şi veţi găsi curând

Vărsător

Nativii Vărsător nu sunt foarte siguri de planurile lor de viitor. S-ar putea să întâmpine anumite obstacole, mai ales la serviciu. Aceste probleme le vor da bătăi de cap ori chiar îi vor forţa să îşi schimbe jobul. Aveţi totuşi încredere în propriile forţe. Doar aşa veţi putea merge mai departe. Cu capul înainte, aveţi curaj şi lăsaţi fiecare încercare să devină o lecţie de viaţă. DIn toate aveţi câte ceva de învăţat.