Horoscop Azi

Începe vara lacrimilor amare pentru 5 zodii. Au doar ghinioane

Vara aduce schimbări pe plan astrologic pentru unii nativi. Mişcările planetelor vor face ca unii nativi să-şi primească plata pentru faptele lor. Vor învăţa, pe pielea lor, că există karma şi fiecare faptă are consecinţe. Iată care sunt nativii care vor vărsa lacrimi amare în această vară.

Gemenii vor fi abandonaţi de cei dragi
Eşti trădată de prieteni, iar însingurarea nu îți face deloc bine. Eşti într-o situaţie dificilă şi este greu să treci singură prin asta. În momente dificile te ai doar pe tine şi va trebui să te ridici singură. Nu vei mai avea încredere în oameni şi te vei izola. Va trebui să renaşti din propria cenuşă. Fii mai atentă la oamenii din jurul tău.

Balanţele vor renunţa la o iubire toxică
În această vară vei pune punct unei relaţii neproductive. Deşi va fi dureros, vei avea puterea să cauţi pe cineva care să îţi ofere ceea ce meriţi. Nu vrei să mai pierzi timpul cu cineva care nu îţi oferă lucrurile de care ai nevoie şi, deşi este dureros, laşi trecutul în urmă. Vei plânge, dar în sufletul tău vei şti că este cea mai bună alegere. În timp, vei găsi pe cineva care să te merite.

Scorpionii vor plăti pentru faptele lor
În trecut ai comis multe greşeli şi credeai că vei scăpa nepedepsită. Ai manipulat şi te-ai gândit la binele personal, cauzând doar suferinţă în jurul tău. Ai făcut tot ce se putea pentru a scăpa de consecinţe, dar fiecare faptă se plăteşte. În prezent verşi lacrimi amare, dar nu pentru că îţi pare rău pentru ce ai făcut, ci pentru că te temi de urmările propriilor fapte. Acceptă realitatea şi înţelege că în viaţă totul se plăteşte.

Săgetătorii vor avea probleme cu banii
Suferi pierderi financiare importante. Posibilitatea de a renunţa la stilul de viaţă luxos îţi va cauza o stare proastă şi vei fi irascibilă. Felul tău cheltuitor te-a făcut să te îngropi în datorii, iar acum nu mai ai de unde să faci rost de bani. Încearcă să-ţi faci un plan financiar pe care să-l respecţi, iar pe viitor nu mai arunca în stânga și în dreapta cu sume uriaşe de bani. Chiar dacă îţi va fi greu, va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să fii mai cumpătată.

Peştii vor fi victimele propriei indecizii
Incapacitatea de a lua o decizie te-a adus într-un punct în care eşti pe cale să pierzi tot. Lacrimile nu te vor ajuta prea mult. Va trebui să deschizi ochii şi să vezi realitatea aşa cum este, fără a te ascunde după himere. Nu mai căuta scuze absurde şi asumă-ţi faptele. Renunţă la egoism şi, de acum înainte, încearcă să îți dai seama ce vrei cu adevărat. Încearcă să fii mai hotărâtă şi pe viitor nu mai repeta greşelile.