Horoscop Azi

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019. O săptămână condimentată cu energii pozitive și negative

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii trebuie să se ocupe de probleme gospodărești iar Taurii de familie, Gemenii și Leii concep planuri pentru a face bani, Racii, Fecioarele și Săgetătorii vor trebui să fac față stresului generat de viața socială, Scorpionii pot pierde părintele de același sex, iar Balanța, Vărsătorii și Peștii trebuie să se relaxeze!

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC

Bani sunt în mintea poate și pentru că te confrunți cu probleme legate de gospodărie. Ai grijă la ce trebuie înlocuit sau reparat. O călătorie scurtă, ți-ar putea prii. Generează un sentiment de oportunitate. Bucură-te de un concert. Încearcă să asculți mai mult decât vorbești. Rămâi în contact cu oameni importanți, în orice mod posibil, prin e-mail, telefon sau SMS.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR

În această săptămână ar trebui să te întorci mai mult spre familie. Fii totuși prudent cu cheltuielile. Evită suprasolicitarea sau dă o anumită tentă achizițiilor fie de case, teren sau materiale noi. Urmărește lucrurile pe care nu poți pune preț – fericirea vieții de familie și sentimentele de dragoste și valoare de sine.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 GEMENI

Și tu, ai numai bani în minte. Un regres financiar impune necesitatea unei surse suplimentare de venit. Faceți timp pentru autoevaluare. Acest lucru te va ajuta să te conectezi la propriile tale resurse interioare și să te conducă la noi oportunități. O schimbare a setării dintr-o mișcare recentă sau o promovare îți poate aduce un nou sentiment de identitate.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 RAC

Fii conștient în cheltuielile în care te bagi. Evită investițiile sau achizițiile riscante. Probleme personale bruște te pot trimite la medic. Relațiile au o importanță vitală acum și asta include și forjarea unora noi. Ieși în afara cercurilor tale sociale pentru a te conecta cu noi oameni interesanți. Această rețea poate duce la schimbări și răsturnări de situație. Ține-ți minte deschisă is-a-vis de o oportunitate. După o perioadă de introspecție, este timpul să îți revi. Mulți sunt alături de tine și te susțin.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Leu

Soarele și Mercur sunt în sfera socială săptămâna aceasta, oferind ocazii de distracție și de veselie. Cu aceste două influențe asupra echipei de lucru, poți savura participarea la tot felul de evenimente și să fii dornic să întâlnești oameni noi și să faci conexiuni de valoare. În a doua parte a săptămânii poți avea enta ocazia de a purta discuții interesante și, probabil, să închei câteva oferte lucrative. Dar, mai presus de toate, șansa de a petrece timpul într-o companie bună.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Fecioară

Viața socială ar putea fi un stres în plus adăugat frământărilor tale, mai ales dacă conduci o instituție sau doar propria afacere. Prezența lui Marte în această zonă te încurajează să te conectezi și să mergi la o întâlnire în această săptămână care ar putea duce la o colaborare inspirată. În cele din urmă, ai putea să îți ajuți un prieten care trece prin anumite dificultăți. Fă-ți timp pentru a asculta și a împărtăși experiența proprie. Ar fi utilă pentru unii dintre ei.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Balanța

Fă o pauză de la grijile pentru bani sau problemele juridice și planifică-ți o scurtă vacanță. Îți va oferi șansa unu alt peisaj dar și oportunitatea de a nu te plictisi de noile perspective spirituale. Acordă atenție sănătății, în special la alimentație. Plăcerea învățării te poate determina să te înscri la cursuri superioare sau doar la un curs de specializare pentru a te perfecționa sau pentru a dobândi abilități noi. Pot apărea unele transformări de carieră în curând. Pregătește-te pentru aceasta continuând să lucrezi ca să ai o perspectivă pozitivă.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SCORPION

Îți poți pierde tatăl sau un profesor la care ai ținut foarte mult, săptămâna aceasta. Este timpul să discuți cu un partener sau un apropiat și să îi împărtășești un secret pe îl păstrezi de mult timp în suflet. Cauți răspunsuri și pe căi spirituale. Unii bani neprevăzuți, poate dintr-o moștenire, ar putea fi în curând ai tăi.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 SĂGETĂTOR

Ești obligat să mergi la numeroase întâlniri din această săptămână. Achizițiile sau afacerile necesită atenția ta. Acordurile juridice au prioritate. Trebuie să iei o decizie importantă, astfel încât să discutați cu soțul sau cu o altă persoană apropiată calea de urmat. Menține calmul și liniștea la domiciliu și rezolvă conflictele sau neînțelegerile pe măsură ce apar. O schimbare a peisajului îți mai va atenua din grija față de cineva care nu te vede cu ochi buni. Fii atent cu banii, evitând orice aventuri riscante.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN

Ești exigent cu aspectul tău săptămâa aceasta așa că asigură-te că eforturile tale nu vor trece neobservate. Ar fi de asemenea înțelept daă te-ai înscrie și tu la un curs de specializare sau la o sesiune de instruire pentru a-ți aprofunda abilitățile. Acest lucru te-ar face să fi cu un pas înaintea altora în competiția profesională. Evită bârfa, mai ales cu cei în care nu ai încredere sau care știi că ducvorba de colo colo.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 VĂRSĂTOR

Fă-ți timp pentru recreere. Te va ajuta să îți limpezești mintea de stresul de la muncă. Poate că este timpul să îți asumi norocul și să faci o întoarcere de 180 de grade, într-o nouă direcție, profesional vorbind. O rupere sau o deconectare te pot elibera pentru a explora noi oportunități. Ești legat profund de credințele tale spirituale. Folosește-le pentru a merge în direcția corectă, deoarece curând te vei afla la o răscruce de drumuri, profesional sau emoțional.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 PEȘTI

Tu ești la o răscruce spirituală, nesigur pe credința ta sau ce idealuri ar trebui să urmezi. Petrece o vreme explorând idei noi, prin educație formală sau în mijlocul naturii. Relațiile te pot solicita. Cineva din propierea ta se confruntă cu o problemă financiară stresantă și îți poate cere sfatul și sprijinul. Nu renunța la reparații sau renovări, ci rezolvă cheltuielile pentru cele mai presante probleme. Participarea la lucrările gospodărești au un sentiment de fericire și satisfacție. Fii atent la toți cei care depind de tine.
Horoscop Minerva PEȘTI. Tu ești la o răscruce spirituală