Horoscop Azi

3 zodii fără ruşine în această vară. Trădează, mint şi manipulează

Cu toţii suntem tentaţi să ne urmărim interesul astfel încât lucrurile să iasă cum vrem noi. Totuşi, în drumul nostru către atingerea unui scop, avem limite şi încercăm să nu-i facem pe alţii să sufere. Însă aceşti nativi nu ţin cont de nimic atunci când au un obiectiv de atins. Calcă pe cadavre doar ca să iasă învingători.

Taurii vor să obţină o promovare nemeritată

La birou ți se oferă şansa unei promovări. Deşi nu ai merite deosebite, faci tot posibilul ca tu să obţii funcţia de conducere, chiar dacă ai colegi care ar merita mai mult. Le pui beţe în roate şi lansezi zvonuri răutăcioase despre ei, doar pentru a înlătura concurenţa şi a fi privită cu ochi buni de superiorii tăi. Chiar dacă ar putea da rezultate pe moment, nu uita că o promovare se realizează în funcţie de competenţe, iar mai devreme sau mai târziu echipa îşi va da seama că nu te potriveşti funcţiei. Mai mult, colegii te vor evita şi când vei întâmpina probleme nu va fi nimeni care să te ajute. Este bine să ţinteşti sus, dar fii sigură că ai calităţile necesare!

Racii nu se pot opri din flirt

Deşi i-ai confirmat partenerului că relaţia voastră merge din ce în ce mai bine, în sinea ta ţi-ai dori o escapadă. Aşa că atunci când îi dai iubitului mesaj de noapte bună, tu te pregăteşti de fapt să ieşi în club şi să petreci până dimineaţa. Eşti deschisă spre flirt şi prietenoasă cu foşti parteneri, pe care iubitul tău îi ştia de mult uitaţi. Îţi implici şi prietenele în această minciună, rugându-le „să te acopere”, deoarece tu nu vrei să îţi asumi faptele. Iar în tot acest timp, iubitul tău te ştie acasă, dormind, sau în vizită la rude, ajutând o mătuşă neputincioasă.

Peştii duc o viaţă dublă

Credeai că ai o relaţie fericită, dar săgeata lui Cupidon te-a lovit din nou. Prinsă între două iubiri, ajungi să minţi şi să manipulezi doar pentru a mai trage puţin de timp. Partenerul simte că este ceva neregulă cu tine, dar speră că este ceva trecător. Tu îl convingi că este iubirea vieţii tale, deşi în paralel faci declaraţii de dragoste şi noii cuceriri. Este momentul să iei o decizie radicală, înainte să răneşti şi mai mult persoanele de lângă tine. Nu vrei să renunţi la confortul unei relaţii stabile, dar nici nu îţi poţi controla fluturaşii pe care ţi-i dă o nouă iubire. Priveşte în sufletul tău şi ia o decizie, înainte să pierzi tot!